Uşak TV

Sevgilisinin Evinde Basılan İşadamının Başına Gelenler…

Magazin

Sevgilisinin Evinde Basılan İşadamının Başına Gelenler…

Uşak’ın ünlü mağazalarından birinin sahibi.. Hatta üç beş mağazası olan bir işadamı... Zenginliğini daha çok Kayınpederinden aldığı desteğe ve “bir ara veririz” cinsinden aldığı borçlara bağlı.. Kahramanımız sürekli mağaza açıyor.. Mağazalarına da en güzel elemanları işe alıyor.. Malum satış elamanlarının güzel ve becerikli olması lazım.. Buraya kadar her şey normal..

Bu kahramanımız çalışanlardan birine gönlünü kaptırınca olanlar oluyor.. Ancak bir sorun var Kahramanımızda evli elemanı da evli. Gizli gizli görüşen eleman ve patron işi o kadar ilerletmişlerki adeta gözleri dönmüş.. Aşk bu sınır tanımamış.. Aşkları arttıkça elemanımızın kariye de yükselmiş. Hesaplara kitaplara muhasebeye de bakar olmuş.. Kocası gece işte iken hiç korkmadan sevgilisini eve almaya başlamış. Sevgili işadamımızda korkmadan elemanının evine girip hoş saatler geçirmiş.. Bir iki derken bu geceler artıp gitmiş..

Sonunda olanlar olmuş.. Eşinin kendisine soğuk davranmasından şüphelenen genç kadının kocası “Ben balığa gideceğim 2 gün sonra geleceğim” diyerek evden ayrılmış. Hemen alt katta oturan anne ve basına da olayı anlatmış. Eşinden şüphelendiğini ve ona bir baskın yapacağını anlatmış sonrada bir köşeye geçip beklemeye başlamış. Derken İşadamı kahramanımız eve gelmiş. Gizlice sevgilisinin dairesine çıkmış. Bu arada zinanın suç sayılmaktan çıktığını bilmeyen genç kadının kocası Polise haber vermiş.

Genç kadının kocası bir yandan Daire kapısın zilini çalarken bir yandan da yumruklamaya başlamış. Neye uğradığını anlayamayan genç işadamı apar topar giyinirken genç kadının kocası “hırsız var” diye bağırmaya başlamış. Bu arada neye uğradığını anlayamayan işadamı yangın merdiveninden inerken apartmanda ayağa kalkmış. Polisler gelmiş İşadamı yargın merdiveninin en altı kilitli olduğu için kıskıvrak yakalanmış. Kendisini hırsız sanan apartman sakinlerine de “ben falancayım” diyerek kendini tanıtmaya çalışmış. Gizli aşkın sonu tam bir rezalet olmuş.

Olayın patlak vermesi ile bir hafta işadamımız ve elemanı ortalıkta görünmemiş. Ayrı ayrı tatile çıkıp stres atmışlar.

İyice dinlenen kahramanlarımız tekrara hiçbir şey olmamış gibi işlerinin başına geçmişler ve çalışmaya devam ediyorlar. Ama bu defa gayet resmi… Olayı öğrenen elemanlar ve müşteriler ise ikisini gördüklerinde bıyık altından gülüp Aşk bu neler e kadir demekten kendilerini alamıyorlar..

İşadamımızın eşinin olayı öğrenip öğrenmediğini ise henüz bilmiyoruz.. Ama Uşak bu aşkla çalkalanırken İzmir de oturan Zengin kayınpeder bu olayı duyarda damadının finansmanını keser mi merakla bekliyoruz..

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.