Uşak TV

KİBARİYE COŞTURDU

Magazin

KİBARİYE COŞTURDU

Uşak Belediyesi, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü etkinlikleri kapmasında kadınlara özel Kibariye konseri düzenledi. Atatürk Spor Salonu’nda saat 20.00’de başlayan Kibariye konserine Uşaklı kadınlar yoğun ilgi gösterdi. Protokol eşlerinin ve Belediye Başkanı Ali Erdoğan’ın da izlediği konser iki buçuk saat sürdü.

 

Belediye’nin kadınlara özel ve ücretsiz düzenlediği Kibariye Kadınlar Matinesi’nde ünlü sanatçı Kibariye, Ah İstanbul, Annem şarkıları ile Uşaklı severlerini duygulandırırken,birbirinden güzel parçalarıyla da coşturdu. Kibariye gördüğü yoğun ilgi karşısında büyük bir mutluluk yaşadı. Belediye Başkanı Ali Erdoğan konser esnasında sahneye gelerek ünlü sanatçıya çiçek, Uşak Tarhanası ve Eşme kilimi hediye etti. Başkan Erdoğan, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü nedeniyle Uşaklı kadınlara yönelik düzenledikleri konserin yoğun ilgi gördüğünü ifade ederek, “Bu gecenin sadece kadınlara özel olmasını arzu ettik. Konser için mahallelerimizden ücretsiz otobüs seferleri düzenleyerek kadınlarımızın bu geceye erişimini sağladık. Davetimizi icabet ederek Uşaklı kadınlarımıza doyumsuz bir konser veren ünlü sanatçı Kibariye’ye teşekkür ediyoruz” dedi.

 

Atatürk Spor Salonu’nu çocukları ile birlikte dolduran 3 bin kadın, konserde Kibariye’nin şarkıları zaman zaman duygulu anlar zaman zamanda eğlence dolu vakit geçirip göbek attı.



















Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.