Uşak TV

KAPICISININ HANIMIYLA BASILAN İŞ ADAMI

Magazin

KAPICISININ HANIMIYLA BASILAN İŞ ADAMI

Bu gün sizlere neredeyse gördüğü dişi sineğe bile askıntı olan Ünlü bir işadamından bahsedeceğiz. Bu ünlü işadamımız sonradan görme yani sonradan zengin olanlardan. Genellikle pürüzlü işleri çözerek mal mülk sahibi olmasını sevenlerden biri. Sabahın yedisinde işyerinde olan ve adam bağlama ve kandırma konusunda uzman olan bu işadamımız hovardalıklarıyla da ünlü. Hatta bu hovardalıklarını sık sık ağzına yüzüne bulaştırdığını duymayan kalmadı. Bu iş adamımızın hanımı deyim yerindeyse tam bir eli maşalı. Neredeyse Allah korkusu bile olmayan işadamımızın tek korkusu var o da hanımı. Hanımından korkmasına rağmen yapacağına yapan bu iş adamımızın her İşe başlayan sekreteriyle aşk yaşadığı için hanımı sekreter çalışmasını ve bayan eleman çalıştırmasını da yasaklamış durumda. Bir çok kez yakalandığı için de eşinin gözleri sürekli üstünde. Hatta Zengin işadamının hanımın bazı çalışanlara el altından para vererek kocasının yaptıkları ile ilgili bilgi almaya çalıştığı da gelen duyumlar arasında.

Çok fazla sevilmeyen bu işadamımızın geçtiğimiz yıllarda Kapıcısının hanımıyla basıldığını duymuştum. Hatta Hanımın da bu nedenle evi terk ettiğini ve boşanma aşamasındayken tekrar barıştıklarını da. Ancak geçtiğimiz günlerde olayın tüm detaylarını öğrenme fırsatı buldum. Evet Ünlü işadamımızı yine yapacağını yapıp adını bir skandala daha karıştırmayı başarmış Ancak bu skandal sadece bir aşk kaçamağını aşıp ne yazık ki bir hayatın bitmesine neden olmuş.

Hanımı tarafından sürekli abluka altında tutulan ve gördüğü dişi sineğe bile asılan işadamımız kendi apartmanının kapıcısının genç ve güzel karsını gözüne kestirmiş. Hanımın sık sık arkadaşlarıyla toplantıya gittiği anlarda hemen eve gelip kapıcıyı da bir yerlere gönderen işadamımız Kapıcısının hanımıyla aylarca aşk yaşamış. En sonunda işadamının hanımın evde olmadığı zamanlarda işadamının eve gelmesinden ve kendisini de bir yerlere göndermesinden şüphelenen kapıcı bir gün ansızın kendi evine baskın yapar gibi girmiş. Eve girdiğinde aparmandan büyük bir çığlık sesleri yükselmeye başlamış. İşadamımız kapıcı dairesin balkonundan kendisini bahçeye zor atmış.Bir yandan kapıcının gazabından kaçan işadamımız Bir yandan da pantolonunu toplamaya çalışıyormuş. Olay büyümüş ve işadamının hanımı da bu olayı duymuş. Tabi olan yine her zaman ki gibi garibanlara olmuş. Kapıcı ve eşi Apartmandan kapı dışarı edilmişler. İşadamının hanımı da bir süre küs gittikten sonra o kadar malı mülkü bırakıp gidememiş olmalı ki eşine geri dönmüş. Bu olaydan birkaç ay sonra ise bu olayın en mağduru olan kapıcı evinde kendisini asarak yaşamına son vermiş.

İşadamının bu macerasını duyduğumda hiç şaşırmamıştım. Olabilir demiştim. Ama kimseden tam teyit alamamıştım. Ancak geçtiğimiz hafta bu olayın tüm ayrıntılarını ve kapıcının da intihar ettiğini öğrenince bu işadamından biraz daha iğrendim. Ne yazık ki olay doğruydu ve onun bu sözde çapkınlığı bir insanın yaşamına neden olmuştu. 

Kapıcının intihar nedeninin ne olduğuyla alakalı tam bir bilgim yok ama bana anlatan kuşlar bu basılma olayıyla alakalı olduğunu söylediler.

Irz düşmanlığını çapkınlık olarak değerlendiren ve evli bekar ayırt etmeden önüne gelen herkese askıntı olan bu işadamının bir gün birin elinde kaldığını görürseniz hiç şaşırmayın. 

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.