Uşak TV

Hasan Yılmaz ve Ebru Yaşar’a büyük ilgi

Magazin

Hasan Yılmaz ve Ebru Yaşar’a büyük ilgi

24. Altın Çilek Kültür ve Sanat Festivali etkinlikleri kapsamında Milli Piyango İdaresi Genel Müdürlüğü’nün katkıları ile düzenlenen Hasan Yılmaz ve Ebru Yaşar konseri yaklaşık 15 Bin kişinin izlediği dev bir konsere dönüştü.

 Sahneye ilk olarak çıkan ve Sivaslı halkı tarafından çok sevilen Hasan Yılmaz 2 saat süren konseri sırasında büyük alkış aldı.

 Birbirinden güzel parçalarını konseri izleyenlerle birlikte söyleyen Hasan Yılmaz dakikalarca ayakta alkışlandı.

 Konser sonrası Belediye Başkanı Dr. Zafer Küçükgöl tarafından katılımlarından dolayı plaket verdiği sanatçı Hasan Yılmaz Sivaslı’da bulunmaktan ve Sivaslı halkı ile birlikte şarkılarını seslendirmekten duyduğu mutluluğu belirtti.

 Hasan Yılmaz’dan sonra sahne alan fantezi müziğin ünlü seslerinden Ebru Yaşar ise bir birinden güzel şarkıları ve büyülü sesi ile dinleyenleri adeta mest etti. 1 saat süren konserin ardından Ebru Yaşar’a plaket veren Belediye Başkanı Dr. Zafer Küçükgöl Sivaslılıları ve festivali izlemeye gelenleri bundan sonraki senelerde de güzel sürprizlerin beklediğini belirterek, konsere katkılarından dolayı Milli Piyango İdaresi Genel Müdürlüğü’ne teşekkür etti. 

 

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.