Uşak TV

EYNAL`DA MÜŞTERİLERE ÇİĞ KÖFTELİ EĞLENCE PARTİSİ

Magazin

EYNAL`DA MÜŞTERİLERE ÇİĞ KÖFTELİ EĞLENCE PARTİSİ

Kütahya Simav’da Belediye tarafından işletilen Eynal Kaplıcaları okulların tatile girmesiyle 15 günlük sömestri döneminde yerli turistlerin akınına uğradı.

Tatil ve şifa ortamının birlikte sunulduğu Eynal Kaplıcalarını tercih eden yerli turistler kaplıcadaki 192 apart motellerdeki 860 yatağın tamamı doldurdu.
İlgiyi artırmak amacıyla kaplıca yönetiminin kaliteli sağlık hizmetinin yanında tatil ortamını da birlikte sunması müşterileri fazlasıyla memnun etti.
Kaplıca yönetimi tarafından gündüzleri 1450 rakımlı karla kaplı Gölcük Orman İçi Dinlenme Tesislerine düzenlenen turlara katılan tatilciler akşamları da Gazinoda onurlarına düzenlenen müzikli çiğ köfte partisince gönüllerince eğlenme fırsatı buluyor.
Müşteri memnuniyeti ön planda tutan bir anlayışla hizmet sunduklarını ifade eden Eynal Kaplıcaları İşletme Müdürü Cemil Baybuk,”Elimizdeki tüm olanakları bizi tercih eden müşterilerimiz için kullanıyoruz. Amacımız kaplıcamıza ilgiyi daha da artırmak” dedi.
15 günlük sömestri tatilinden yararlanmak için Simav Eynal kaplıcalarını tercih eden Antalyalı İzmirli müşteri Önal Memiş (56), “Eynal Kaplıcaları gerçekten çok güzel bir yer. Doğanın kucağında her türlü hastalığa şifa sunuyor. Yeraltından çıkan şifalı sular sayesinde dertlerimize çare bulurken kaplıca yönetiminin profesyonelce sürdürdüğü anlayış sayesinde de çoluk çocuk mükemmel bir tatil yapıyoruz. Günlerin nasıl geçtiğini anlamıyoruz. Bu gidişle seneye de Simav’dayız” dedi.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.