Uşak TV

DALLAS GİBİ BİR AŞK HİKAYESİ

Magazin

DALLAS GİBİ BİR AŞK HİKAYESİ

Şimdi sizlere öyle bir aşk hikayesi anlatacağız ki vay be diyeceksiniz… Dallas dizileri yanında halt etmiş diyeceksiniz.. Kahramanlarımız Uşak’ın tanınmış simalarından..

Bu hikayenizim 3 bayan 3 de erkek kahramanı var. Bayan kahramanlarımız Uşak’ta normal bir ailenin çocukları.. Ama kader onlara pek gülmemiş. Onlarda kaderin kendilerine attığı kazığı başkalarından çıkarmaya çalışmışlar..

Bayan kahramanlarımızın Üçü de evlenip ayrılmışlar.. Üçü de hayatlarını önce oryantellik yaparak kazanmaya çalışmışlar..

Bu sırada da hayatlarına girenleri çıkanları pek sayabilen yok… Kahramanlarımızdan C ile H iyi arkadaşlarmış.. Yedikleri içtikleri ayrı gitmezmiş..

Kahramanlarımızdan ikisi Uşak’ta bir gazinoda çalışırken Arkadaşlardan H. Gedizli bir işadamını ağına düşürmüş.. İşadamımız o kadar zenginmiş ki her gece oryantellerimiz çıktığı gazinoya eğlenmeye gelmeye ve su gibi para akıtmaya devam etmiş. C ile işadamı E arasında büyük bir aşk başlamış. İlişkileri devam ederken yedikleri içtikleri içtikler i ayrı gitmeyen diğer arkadaş S olaya müdahale etmiş. Genç işadamını arkadaşının elinden almış. Buna çok sinirlenen C arkadaşından evini ayırmış ve adeta ona savaş ilan etmiş.

O da S ye inat onun erkek kardeşini tavlamış. Hatta onu kendisine aşık edip nikah masasına oturtmaya hazırlanırken son anda sorun çıkmış ve ayrılmışlar.. Bu arada kahramanlarımızdan H ise Evli ünlü bir sima ile aşk yaşıyormuş..

Nişanlısından ayrılan C bu defa H nin sevgilisi kafese almış. Buna çok sinirlenen H de Arkadaşı C’nin ayrıldığı sevgiliyle görüşmeye başlamış… H. Arkadaşı C nin yapamadığını yapmış ve nikahı basmış..

Hayatını yaşayan S Genç iş adamını öyle bir hortumlamaya başlamış ki lüks arabalar pahalı hediyeler birbirini izlemiş. S o kadar şımarmış ki herkesin diline düşmüş.. Bu arada oryantelliği de bırakıp sevgilisinden aldığı paralarla iş dünyasına atılmaya çalışmış. Gedizli işadamımın babası bakmış ki gidişat iyiye gitmiyor, oğlu evini eşini ve çocuklarını ihmal ediyor duruma el koymuş. Oğlundan fabrikanın yönetimini aldığı gibi para musluklarını da kısmış. Böyle olunca da Gedizli işadamımız gecelerden silinip gitmiş..

S de bir süre sonra evlenip mutlu bir yuva kurmuş.. Kardeşi ile tekrar iş dünyasına atılmış.. Malum kardeşi Ünlü bir simanın eski sevgili H ile evli..

Geçtiğimiz günlerde simamız kafayı çekmiş ve H nin aşkından onun çalıştırdığı mekana gitmiş.. S nin kardeşi bu ziyaretden hiç memnun kalmamış.. Çok rahatsız olmuş.. Öyle ya kim karısının eski sevgilisini mekanında görmek ister.. Ünlü simamız ve arkadaşları artistlik yapmaya kalkınca da güzel bir dayak yiyerek gazinodan ayrılmışlar daha doğrusu yaka paça atılmışlar.

Ünlü simamız şimdi çok kızgın ve kırgın. Eh ne de olsa karizmayı çizdirmek pek hoş bir şey değil. İntikam ateşi ile yanıp tutuşan Sevgili ünlümüze bir tek nasihatimiz var… Evine ve çocuklarına dön bu gidişin gidiş değil. Bizden söylemesi.

Şimdi sizler diyeceksiniz ki kim bu ünlü sima hikaye yazıyorsunuz diyeceksiniz.. Bu hikayemiz tamamen gerçektir ve bu ünlü simamız mesleğini değilde mafya babalığıaa özenen da ünlü Avukat Ercan Ceylan’dır 

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.