Uşak TV

YAYLA FESTİVALİ İSMAİL Y.K KONSERİ İLE SON BULDU

Kültür Sanat

YAYLA FESTİVALİ İSMAİL Y.K KONSERİ İLE SON BULDU

4. Yayla Kültür Sanat ve Sıla Festivali Dün Akşam Düzenlenen ve Binlerce Uşaklının İzlediği İsmail YK Konseri ile Sona Erdi.

Uşak Belediyesi tarafından bu yıl dördüncüsü düzenlenen Yayla Kültür Sanat ve Sıla Festivali, dün akşam Huzurpark’ta düzenlenen İsmail Yk konserinin ardından sona erdi. 

Dün akşamki etkinlikler çerçevesinde cirit gösterilerinin düzenlendiği festivalde, yıllardır unutulan ve bu yıl ilk kez bu kadar kapsamlı şekilde gün yüzüne çıkan motor yarışlarıyla devam etti. 

Akşam saatlerinde mahalli sanatçımız Şaban Er, festivale katılan binlerce Uşaklıyı coştururken, İsmail Yk’nın sahne almasına yakın kalabalık giderek arttı. 

Saat 22.00’de sahne alan ünlü isim İsmail Yk, kendisini izlemeye gelen binlerce Uşaklı karşısında en güzel şarkılarını seslendirdi. Konsere Uşak Belediye Başkanı Ali Erdoğan’ın yanı sıra, Başkan Yardımcısı Halil İbrahim Buldaş, Başkan Vekili Necat Çolak, Özel Kalem Müdürü Tuncay Akbulut, Meclis Üyeleri ve Daire Müdürleri katıldı. 

Saat 24.00’te sona eren konserin ardından Başkan Erdoğan ünlü sanatçı İsmail Yk’ya hediye takdim etti. Erdoğan ayrıca festivale katkı sağlayan birçok isim ve kuruluşa çiçek verdi. 




Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.