Uşak TV

Uşak'ta yılbaşı tedbirleri

Kültür Sanat

Uşak Emniyet Müdürlüğü, kentte yılbaşının huzur ve güven ortamı içinde geçmesi için her türlü tedbirin alındığını bildirdi.

 Emniyet Müdürlüğün'den yapılan yazılı açıklamada, vatandaşların yoğun olarak bulunduğu meydanlarda, alışveriş merkezlerinde, kutlama ve eğlence mekanlarında, otogar, istasyon ve şehir içi otobüs duraklarında en üst düzeyde güvenlik tedbirlerinin alındığı belirtildi.
Açıklamada, yaya ve motorlu devriyeler ile şehir içi yollar ve karayolları üzerinde görev yapacak trafik ekipleri ile timlerinin sayıları artırılarak, devriye ve nöbet hizmetleri uygulanacağı kaydedildi.

Yılbaşı gecesi, umuma açık istirahat ve eğlence yerlerinde taşkınlık suretiyle vatandaşların huzur ve sükununu bozucu davranışların önlenmesi amacıyla yapılan denetimlerin sıklaştırılacağı bildirilen açıklamada, kazaların meydana gelme riskinin fazla olduğu yol kesimlerinde, seyir halinde ve ihbarlı trafik kontrollerinin artırılacağı vurgulandı.

Açıklamada, "Emniyet Müdürlüğü'nün aldığı tedbirlerin yanında vatandaşların da kendi can ve mal güvenliklerine herhangi bir zarar gelmesini önlemeleri için şüphelendikleri şahıs ve olaylarla ilgili 155 POLİS İMDAT ve SMS hattına, 155@usak.pol.tr e-posta adresine veya 223 54 80 ile 0 505 318 64 00 numaralı telefonlara ihbarda bulunmaları büyük önem arz etmektedir" denildi.

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.