Uşak TV

UŞAKLI İYİLİK MELEĞİ NAZ 23 NİSAN'I KÜLLİYEDE KUTLAYACAK

Kültür Sanat

Uşaklı Naz, 23 Nisan'ı Cumhurbaşkanı Külliyesi'nde kutlayacak

 Uşak'ta, bilgisayar almak için kumbarasında biriktirdiği 450 lirayı savaş altındaki Bayırbucak Türkmenlerine bağışlayan ilkokul 4. sınıf öğrencisi Ümmü Gülsüm Naz 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nı Cumhurbaşkanı Külliyesi'nde kutlayacak

Uşak'ta, bilgisayar almak için kumbarasında biriktirdiği 450 lirayı Suriye'de Esed ve Rus güçlerinin bombalı saldırıları altında zor günler geçiren Bayırbucak Türkmenlerine bağışlayan ilkokul 4. sınıf öğrencisi Ümmü Gülsüm Naz, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nı Cumhurbaşkanı Külliyesi'nde kutlayacak.

23 Nisan kutlamaları için Ankara'ya davet edilen Ümmü Gülsüm Naz, okuduğu Ergenekon İlkokulunda annesiyle, davete ilişkin AA muhabirine açıklamalarda bulundu.

Aldığı davetin kendisini çok heyecanlandırdığını ifade eden Naz, bilgisayar almak için biriktirdiği "o 450" liraya, Suriye'de bombalar altında yaşamaya çalışan Türkmen çocuklarının daha çok ihtiyacı olduğunu düşünerek bağışladığını anlattı. 

Naz, Cumhurbaşkanı ve Başbakan ile tanışmanın mutluluğunu, şu sözlerle dile getirdi:

"Bilgisayar almak için biriktirdiğim parayı, Suriye'de yaşayan Türkmen çocuklara bağışladım. Onlara yardım edebilmem beni çok mutlu etmişti. Bunun üzerine sayın Başbakanımız, 23 Nisan kutlamaları için bizi Ankara'ya davet ettiler. Çok mutluyum, duyduğumda çok sevindim. Biraz heyecanlıyım. Cumhurbaşkanımız ve Başbakanımız beni davet etti, oraya gideceğim." 

Ümmü Gülsüm Naz'ın annesi Emine Naz ise kızını külliyede görecekleri için mutlu olduklarını ifade etti.

Ankara'ya gitmek için Uşak'tan yarın yola çıkacaklarını belirten Emine Naz, "Böyle bir imkana sahip olduğumuz için çok mutluyuz. Kızımın oraya gidecek olması çok güzel bir duygu, bunlar anlatılamaz. Misafir edilmek, sayılmak, sevilmek güzel bir duygu. Bizim zaten böyle şeylere ihtiyacımız var. Çok teşekkür ederiz." dedi.











Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.