Uşak TV

UŞAK BİR İLKE DAHA İMZA ATTI

Kültür Sanat

UŞAK BİR İLKE DAHA İMZA ATTI

Rağıp BAYRAKTAR’dan “ ortak hikayemiz insan olmak” başlıklı storytelling (hikayecilik-masalcılık) sunumu.

Rağıp BAYRAKTAR tarafından Ulubey Meslek Yüksek Okulu öğrencilerine “ortak hikayemiz insan olmak” başlıklı storytelling (hikayecilik-masalcılık) sunumu yapıldı. Ulubey Meslek Yüksek Okulu konferans salonunda yapılan sunum alanında bir ilk olarak biliniyor.

İlk sunumunu gerçekleştiren Rağıp Bayraktar “ Bu bizim ilk profesyonel sunumumuz. Bu konuda gelişmek istiyoruz Ülkemizde bildiğim kadarıyla bu işi profesyonelce yapan bir storyteller yok. Hikayecilik öğrenmenin en eğlenceli,zevkli ve kalıcı yolu. Bu meslek ülkemizde henüz yeni tanınıyor. Ben de İhlas Kolejinin düzenlediği Storytelling konferansları ile haberdar oldum. Öğrencilere hem bu mesleği tanıtmak istedim hem de ilk uygulamamızı yapmış olduk. Hedefimizde bunu yaygınlaştırmak ve profesyonelce uygulamak var. İlk sunumumuzla birlikte eksiklerimizi gördük. Sunumlarımız ilköğretim ve orta öğretim seviyesinde de devam edecek.” şeklinde konuştu.

Sunumunda Storytelling yeni bir meslek olduğuna değinen Rağıp Bayraktar Meslek Yüksek Okulu öğrencilerine bu noktaya gelinceye kadar olan kendi hikayesi ile birlikte dört hikaye anlattı.

Sunumun sonunda öğrencilerden yazılı geri dönüş isteyen Rağıp Bayraktar “Geri dönüşler gelişmemize katkı da bulunacak” dedi.

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.