Uşak TV

"TARIM ve İNSAN" FOTOĞRAF SERGİSİ

Kültür Sanat

Kütahya'da, "Tarım ve İnsan" konulu 7'inci Ulusal Fotoğraf Yarışması'nda dereceye giren eserlerin yer aldığı sergi açıldı

 Kütahya Gıda, Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü, "Tarım ve İnsan" konulu 7'inci Ulusal Fotoğraf Yarışması'nda dereceye giren eserlerin yer aldığı sergiyi açtı.
İl Gıda, Tarım ve Hayvancılık Müdürü Ender Muhammed Gümüş, kentteki bir AVM’de açılışı gerçekleştirilen sergide yaptığı konuşmada, ulusal yarışmada dereceye giren ve sergilenmeye değer bulunan fotoğraflardan oluşan sergiye ev sahipliği yapmaktan mutluluk duyduklarını söyledi.
Kentteki fotoğraf severlerin de bu tür yarışmalara katılmalarını tavsiye eden Gümüş, şöyle konuştu:
"Bakanlığımıza bağlı Eğitim Yayım ve Yayınlar Dairesi Başkanlığı tarafından düzenlenen 7. Tarım ve İnsan Ulusal Fotoğraf Yarışması'nda dereceye giren fotoğraflar, beş gün süre ile Kütahya'da sanatseverlerin beğenisine sunulacak. Özellikle tarıma, toprağa, köyümüze olan sevgimizi ve hissiyatımızı dile getirmesi bakımından bu fotoğraflar bütün illerde sergilenecek. Burada da bu fotoğrafları sanatseverler ve halkımızın beğenisine sunuyoruz."
Sergide, tarım, hayvancılık, toprak, su ürünleri, gıda ve muhafazası, tarım ürünlerinin işletilmesi ve değişik konularda, çiftçi, çiftçi ailelerinin ve köylülerin yaşantılarına dair fotoğraflar sergileniyor.
Açılışa, Vali Yardımcısı Hüdayar Mete Buhara ve daire müdürleri ile vatandaşlar katıldı.




Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.