Uşak TV

İSTANBUL’DAKİ KARAHALLILILAR İFTARDA BULUŞTU

Kültür Sanat

İstanbul'da yaşayan Karahalllılılar, Karahallılar Vakfı bünyesinde faaliyet yürüten Hanımlar Komisyonu'nun düzenlediği iftarda buluştu.

BJK yönetim kurulu üyesi Karahallılı işadamı Hüseyin Mican'a ait Köşebaşı Güneşli Restaurant’ ta 20.05.2018 tarihinde yapılan iftar yemeğine 200’e yakın Karahallılı katıldı.

Karahallılar Vakfı başkanı Şeref Özyurt, Karahallılar Vakfı kurucu başkanı Prof. Dr. Servet Karahan, eski vakıf başkanlarından Dr. Ercüment Bursalı, Ahmet Bursalı ve Bekir Sağsöz, Gençlik Komisyonu başkanı Ersoy Yıldız, Hanımlar Komisyonu onursal başkanı Dr. Hatice Karahan, eski başkanlar Sevim Gürses ve Tebriz Sever’in katıldığı iftarın konukları arasında İÜ eski rektörü Prof. Dr. Yunus Söylet de bulunmaktaydı.

İftar yemeği sonrası bir konuşma yapan Hanımlar Komisyonu başkanı Aysun Aysal “ hemşehrilerimizi bir arada görmek ve buluşturmak amacıyla vakıf yararına düzenlediğimiz bu iftar için bize mekanını açan hemşehrimiz Hüseyin Mican’a ve katılan herkese teşekkür ederim” dedikten sonra Hanımlar Komisyonu faaliyetleri hakkında bilgiler verdi.

Aysun Aysal’ın konuşmasının ardından onursal başkan Dr. Hatice Karahan’ı sahneye davet ederek teşekkür etti ve bir demet çiçek verdi.

İftar yemeğinin ardından hemşehriler arasında uzun süre sohbet edilerek gece tamamlandı.

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.