Uşak TV

GİTT Medya Kapsamında Film Gösterimi

Kültür Sanat

Uşak Üniversitesi Görsel İşitsel Teknikler Topluluğu 'Film Atölyesi' etkinlikleri kapsamındaki film gösterimini, 6 Mayıs Cuma günü saat 14.00'da Sosyal Bilimler Meslek Yüksekokulu Konferans Salonu'nda "Kosmos" filmiyle gerçekleştirecek.

 Uşak Üniversitesi Görsel İşitsel Teknikler Topluluğu 'Film Atölyesi' etkinlikleri kapsamındaki film gösterimini, 6 Mayıs Cumagünü saat 14.00'da Sosyal Bilimler Meslek Yüksekokulu Konferans Salonu'nda "Kosmos" filmiyle gerçekleştirecek. Filmi Reha Erdem yazdı ve yönetti. Topluluk üyeleri ve sinemaseverlerle buluşacak filmin başrollerini Sermet Yeşil ve Türkü Turan paylaşıyor. 2009 yapımı Türk film çekimleri Kars'ta gerçekleşen, aşkı arayan sıra dışı Kosmos'un bir sınır kentinde yaşadıklarını anlatıyor.

KOSMOS

Yönetmen&Senarist: Reha ERDEM

Türü: Dram

Yapım yılı: 2009

Süre: 122 dk

Ülke: Türkiye

Filmin Konusu: Sığınırcasına gittiği kasabada kendini yeni bir masala bırakan bir seyyahın hikayesidir. Zamanın ve mekanların önemli olmadığı bir kasabadır burası, sadece insanlar önemlidir, söylenen sözler önemlidir; çünkü herkes birbirini çok iyi tanır. Kosmos'un beraberinde getirdiği mucizeler, ölü çocukları bile diriltebilecek derecede 'mucizedir'. Böyle böyle kısa bir süre içerisinde namı alır yürür. Şifa bekleyenler olur, aşkı dileyenler. Ancak hayat yine yapacağını yapar ve Kosmos'u talihsiz olaylar silsilesinin ortasına bırakıverir. 


Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.