Uşak TV

BANAZLI YAZAR DİLSİZ KİTAPLARINI ULUSLAR ARASI FUAR’DA TANITTI

Kültür Sanat

Adını 2005 yılında yazdığı “Yeşil Külçe Banaz” adlı kitapla duyuran Banazlı girişimci yazar Süleyman Dilsiz, son dönemde kaleme aldığı iki kitabını uluslar arası kitap fuarında tanıttı.

 07.15 Kasım 2015 tarihleri arasında İstanbul Tüyap’ta düzenlenen 34. Uluslararası Kitap Fuarı’na dünyanın çeşitli ülkelerinden olduğu gibi ülkemizden çok sayıda yayınevi ve yazar katıldı.

Son dönemde yazdığı Kılçıksız Balık ve Kahvaltıya Dair Herşey adlı iki kitabıyla fuara katılan Süleyman Dilsiz, fuar etkinlikleri içinde yer alan Yemek& Kitap Buluşmaları bölümünde seyircilerin karşısına geçerek kitaplarında geçen iki çeşit balık yemeği ve soğuk meze yaparak canlı performansını okur ve izleyicilerle paylaştı. Dilsiz balık pişirme teknikleri arasında Uşak Tarhanası kullandığını ve bir çok meze ve yemekte tarhana kullandığını belirterek sık sık Uşak adından söz etti.

 Yemek yapımı sırasında yaptığı aşamaların her birini seyirciye anlatan Dilsiz aynı zamanda seyircilerden gelen soruları cevapladı.

Pişirdiği balık ve mezeleri seyircilere tattıran Dilsiz son bölümde kitaplarını tanıtarak okurlarına özel olarak imzaladı.









Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.