Uşak TV

ADD UŞAK ŞUBESİ GELENEKSEL BALOSUNU DÜZENLEDİ

Kültür Sanat

Uşak Add Şubesi her yıl düzenlediği geleneksel Cumhuriyet Balosunu bu yılda yoğun bir katılımla gerçekleştirdi.

 Çağrı düğün salonunda yapılan baloya yoğun katılım vardı. Baloya CHP Uşak Milletvekili Özkan Yalım, Atatürkçü Düşünce Derneği Genel Başkan Yardımcısı Hüseyin Emre Altınışık, Atatürkçü Düşünce Derneği Uşak Şube Başkanı Arif Güvenir, CHP İl-İLçe yönetimleri ve üyeleri ile çok sayıda davetli katıldı.

Arif Güvenir’in konuşmasıyla devam eden baloda Güvenir'in konuşmasının ardından Atatürkçü Düşünce Derneği Genel Başkan Yardımcısı Hüseyin Emre Altınışık ise balo hakkında Şöyle konuştu ’’ Atatürk’e yakışan bir tavır sergiliyor ve karanlığın karşısında bugün Uşak aydınlığı temsil ediyor. Size genel merkezimiz adına şükranlarımızı sunuyorum. 21 yıl önce kurulmuş bir şube. 1994 yılında Uşak şubemiz açıldı. Yıllar sonra 2003 ya da 2004 yıllarında yine bir genç kardeşimiz şube başkanlığını aldı ve o gün Atatürkçü Düşünce Derneğine çokta yakışan bu yemekleri organize etmeye başladı. Türkiye’nin 484 yerinde şubesi bulunmaktadır. Dünyanın en yaygın ve en çok piyesi bulunan demokratik bir örgüttür. 

ADD’ye destek verenlere teşekkür edildi. Gecenin sonunda ADD Ödev Evi Öğrencileri şiirlerini okudu. Ödül töreni yapıldı ve gece eğlencelerle devam etti. 
















































Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.