Uşak TV

VİBRATÖRLÜ SEX TUZAĞI UŞAK GÜNDEMİNE OTURDU

Hit haberler

Uşak son yılların en büyük sex skandalı ile çalkalanıyor…

Bir işadamı ve bir doktorun şikayeti ile ortaya çıkan 4 kişin tutuklandığı olayla ilgili soruşturma sürerken kaçan iki kişi ise polis tarafından aranıyor. Polis ve savcılık soruşturmayı yürütüyor ancak kimlerin sex görüntüsünün çıkacağı merakla bekleniyor. Bu arada iki kişi kaçak olduğu için her an görüntülerin piyasaya düşme riski de bulunuyor. Tuzağa düşen işadamlarının büyük çoğunluğunun şikâyetçi olmadığı gelen bilgiler arasında.

 İşadamlarının Doktor ve Avukatların muhasebecilerin hemen herkesin dilinde kimin sex görüntüsünün olup olmadığı konuşuluyor tartışılıyor. Şimdi herkes merak ediyor şu 21 kişilik vibratör listesinde kimler var diye. Piyasada bazı isimler dolaşıyor ama kimse şikayetçi olmadığı için isimler henüz net değil. Uşak Emniyeti vibratör yiyenler listesini sır gibi saklıyor. Listede adı olan çok ünlü bazı iş adamları görüntüleri yok ettirme derdinde.. Ama boşuna uğraşıyorlar.

Geçen yıl bazı hovarda iş adamlarını uyarmış bir şantaj çetesinin varlığından bahsetmiştim. Bana biz kaçın kurasıyız hiç öyle tongaya düşer miyiz" diyen bir isimde Vibratörü yemiş.

Adamlar vibratörü yemiş çok memnun kalmışlar ki arkadaşlarına da tavsiye etmişler onlarda çok memnun kalmışlar...

Uşak´ta hovardalık yapan, Metresini sigortalı gösterip sosyal güvence altına alan, Sekreterini çakma damatlarla evlendirip namus temizleten, ikinci üçüncü evleri açan iş adamlarını biliyorduk ta, Uşak´ta bu kadar vibratör meraklısı iş adamı olduğunu bilmiyorduk... Bunu da öğrenmiş olduk..

Yarın sizlere bu sex çetelerinin nasıl çalıştığını kimleri tuzaklarına düşürdüklerini ve düşürmeye çalıştıklarını tek tek ayrıntıları ile açıklayacağız. 

 

OLAYL AİLGİLİ İLK HABERİMİZİ OKUMAK İÇİN TIKLAYINIZ

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.