Uşak TV

UTAŞ’TA NEJAT ÇOLAK SKANDALI

Hit haberler

UTAŞ’TA NEJAT ÇOLAK SKANDALI

www.usak.tv UTAŞ’ın taşlarını bir kısmının Belediye Meclis Üyesi ve UTAŞ Yönetim Kurulu üyesi Nejat ÇOLAK’ın fabrikasında kesildiğini ve bu iş için Meclis üyesi Nejat ÇOLAK’a binlerce lira para ödendiğini ortaya çıkardı. Kanun gereği Belediye Meclis üyeleri ve yakınları belediye ve belediyeye bağlı kuruluşlara doğrudan yada dolaylı olarak iş yapamıyor. Eski Yönetim kurulu başkanı Metin ÇEKÇEK bu layı öğrendikten 15 dakika sonra görevinden istifa etmiş.

Bir türlü yönetim dayanmayan UTAŞ’ta yönetim MHP li belediye Meclis üyelerinde. Şirketin Yönetim Kurulu başkanı Meclis Üyesi Genel Müdür de Meclis üyesinden oluşuyor. Belediye Başkanı Ali ERDOĞAN’ın çok konuşan yada her işe karışan meclis üyelerini başından savmak için bu şirkete verdiği ve buradan maaş bağladığı da hep konuşuldu. Ancak son yaşanan bir olay buranında çiftlik haline gelmeye başladığının sinyallerini verdi. İddialar göre UTAŞ’ın döşeme taşlarının bir kısmı meclis üyesi ve aynı zamanda UTAŞ Yönetim Kurulu üyesi Nejat ÇOLAK’ın mermer fabrikasında kesildiğini ortaya koydu. www.usak.tv ye gelen ihbarlar üzerine Cezaevi karşısında bulunan Çolakoğlu mermere gittiğimizde UTAŞ’ın parke taşlarıyla karşılaştık. Oysa kanun gereği Belediye Meclis üyeleri ve yakınları belediye ve belediyeye bağlı kuruluşlara doğrudan yada dolaylı olarak iş yapamıyor. Savcılık’ta olan Utku Demiröz vakasından sonra bu olayda Belediye Başkanı Ali ERDOAĞAN’ın başını ağrıtacağa benziyor.

Konuyla ilgili olarak görüştüğümüz UTAŞ yetkilileri ise işleri yetişmediği için Nejat ÇOLAK’tan ricada bulunduklarını ve piyasadan da fiyat araştırması yaparak en ucuz şekilde taşları kestirdiklerini iddia ediyorlar.

 

 

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.