Uşak TV

UTAŞ ÇETESİNE KİM DUR DİYECEK?

Hit haberler

AK Partili Yöneticiler UTAŞ'ta olanlara ne kadar sessiz kalacak.

 Belediye şirketi UTAŞ’ın başındaki zat Ali Rıza Çümen eski hükümlülerden adeta bir suç örgütü kurup adam dövdürüyor, gazeteci gasp ettiriyor, Belediye Aleyhine yazı yazmayacaksınız AK Parti aleyhine yazı yazmayacaksınız diye kafamıza silah dayattırıyor, Ne Belediye Başkanından Nede Milletvekeillerinden ne AK Parti İl Başkanından tık yok. Demekki hepsi bu olayları onaylıyor.

Biz yazı yazdığımızda 5-6 Polis büromuzu basrken Gaspa uğradığımı, Hürriyetimizin engellendiği, Kafamıza silah dayanıp tehdit edildiğimiz, işkence gördüğümüz olayda adamların bir çoğu belli olmasına rağmen bir hafta sonra ifadeye alınabiliyorsa, Deliller yok ediliyorsa ve Olağanüstü Hal Valisi bu olaylara sessiz kalıyorsa yapmamız gereken demekki daha çok iş var.

Rant tekerinize çomak soktuğumuz için çok üzgünüz ama daha yeni başlıyoruz. Kimsenin yaptığı kimsenin yanına kar kalmayacak.

Uşak Belediyesinde yapılan tüm Usulsüz işleri ve AK Parti İl Teşkilatının bu uslsüzlüklere neden göz yumduğunu tek tek açıklamaya devam edeceğiz. Uşak Belediyesini borç batağına saplayan Nurullah Cahan ve ekibine ses çıkaramayan MHP ve CHP li Meclis üyelerini de Uşak halkı asla affetmeyecektir. 

Yorumlar (7)

musti 8 Yıl Önce

Ata parkta cay içtim 25 tl hesap verdim tuvaleti Para vedim. Bu Nasıl iş. Köy kahvesinde böyle işletme olmaz..

haydar 8 Yıl Önce

Adalet ağır aksak devam

BUNLARIN HEPSİNİN HESABI SORULUR 8 Yıl Önce

İstanbul'daki bayramlaşma töreninde kürsüye çıkan Cumhurbaşkanı, 28 belediyeye atanan kayyumla ilgili "Seçilmişler görevden nasıl alınır' diyorlar. Bal gibi de alınır. Seçilmiş olmak size sınırsız devlet, millet aleyhinde tasarruf yetkisi vermez. Devletin paraları ile sana teslim edilen iş makinelerini sen kalkıp da terör estirmek için kullanırsan yargı gelir sana bunun hesabını sorar"

Çetecilere dur demeliyiz halkın... 8 Yıl Önce

Bu Utaş çetesi bir ağ gibi bir Zaman'lar Hamam Grubu olarak nitelenen ak partı Grubu vardı hepsi içerisinde menzil tarikati dahil mustafa eğitmen asıl belediye ve utaşı yöneten kişi diğerleri kar payı sahibi Hüseyin ufuk ugur zaten sayın Cumhurbaşkanımiza bile hakaret eden şahıs her birisi bu adamlar dinden imandan bahseder hepsi benim gözümde dinsiz imansızın teki yarım kilo sakal var ama ana inanç para diğer kişilere gelelim mehmet Altay fetö ile görüşen bir süper milletvekili fotoğrafı bile servis edildi medyaya kaç dönemdir birinci sıra adayı korumalı vekil sağda solda Sedddar beyi eski valiyi fetöye bağlı kuruluşlara baskı yaptığı ve belediyeye dur dediği için böbürlenerek ben gönderttim diyen kişi mehmet gün vekilin ortağı çocuğunu belediye adayı olamadım diye bilerek üftadeye veren kişi Alim tunçu bilmeyen yoktur herhalde sesli grubunun doktoru nereden geldiği belli küçük Ada'm Basri zincir bozulmasın diye istifa ederek büyük Ada'm Servet'i yerine geçirdi çark tıkır tıkır işliyor uşak beton parayı çeviriyor Nurullah cahan ellerini ovuşturuyor vekil olacağım diye mehmet Nacar oturumcu başı Başkan ne kadar çok oturum o kadar para bu usulsüzlüklerden çetecilikten kurtulunmak isteniyorsa önce bu kişileri yani şuan mühür sahibi olanları tasfiye etmek gereklidir yoksa bu pisliklerin sonu gelmez paraya aç insanların mühür sahibi olmaları bunları doğurur nokta net.

sigortacı 8 Yıl Önce

helal olsun size. Allah yardımcınız olsun. birilerinin çıkıp cesaretle hırsızların yüzüne hırsızsınız diyebilmesi lazım. bu refleks mikrodan makroya geçer de insanın midesini bulandıran "çalıyorlar ama çalışıyorlar" retoriği yerle bir olur artık inşAllah

Osman Türk 8 Yıl Önce

Yazi basliginda yazim hatasi var Dogrusu bu sekilde olmali: "Hic bir güc halkin gücünden daha büyük degildir."

kayyum 8 Yıl Önce

uşak belediyesine kayyum atansın... o halde hepsi temizlensin bu çetenin..bu belediye bizi şehrimizden soğuttu..

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.