Uşak TV

UŞAKLIYA WASH BETON KAZIĞI

Hit haberler

Mustafa Gündüz ve Gizli ortaklarını zengin etmeyi kafaya koyan Nurullah Cahan'ı Wash Beton sevdası sardı. Ancak taşlar daha döşenmeden yarısı kırılıyor. Olan Uşaklının parasına oluyor.

Uşak Belediyesini Wash beton sevdası sardı. İlk Etapta 200 Bin metrekare sonrada toplamda UTAŞ üzerinden cadde ve sokak kaldırımlarına toplam bir milyon metrekarelik Wash Beton döşeneceği gelen iddialar ve bilgiler arasında. Yani en kötü ihtimalle Uşak Belediyesi Wash Beton için toplamda 25 Milyon TL nin üzerinde bir para ödeyecek. Peki ne oldu da daha sağlam kaldırım taşları varken daha döşenmeden yarısı kırılan Wash beton döşenmesine karar verildi ve bu wash betonu Uşak’ta kim üretiyor. Bunu sormak bile mantıksız çünkü Mustafa Gündüzden başkanısın olması imkansız. Ancak faturalar o kadar çok dikkat çekmiş ki bunda Mustafa Gündüz ve gizli ortakları Fabrika sahibi olarak Mustafa Gündüz’ün kayın biladeri Ramazan Altıntop’u seçmişler. Ramazan Altıntop eniştesi Mustafa Gündüz’ün yanında işçi olarak çalışırken bir anda bir haftada bir milyon liralık fabrika sahibi oluvermiş. Tabi yine kendisi işçi olarak çalışmaya devam ediyor ama fabrika sahibi!

Dörtyol dan Gazhane kavşağına kadar wash Beton döşeniyor. Ancak bu karo taşların yarısı daha döşenmeden kırılmış ve çöp olarak atılmış durumda.

Şimdi Uşak belediye Başkanı Nurullah Cahan ve hesap vermez UTAŞ Başkanı Ali Rıza Çümen’e soruyoruz bu wash beton ve Mustafa Gündüz hayranlığınız nereden geliyor? Wash beton uygulaması için Mustafa Gündüz’e ne kadarlık ödeme yapılacak, neden daha sağlam taşlar tercih edilmiyor. Mustafa Gündüz ve gizli ortaklarını Türkiye’nin en zengini yapmaya yeminli misiniz?

















Yorumlar (1)

özdo 7 Yıl Önce

bu kalleşliğe kim dur diyecek. akp li olmaları onları aklar mı? uşaka acilen kayyum atansın ankara uyuma

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.