Uşak TV

UŞAK UŞAK OLALI BAŞKANDAN BÖYLE BÜYÜK AYIP GÖRMEDİ

Hit haberler

Belediye Başkanı Nurullah Cahan Kent Konseyi Başkanlığı seçimlerinde desteklediği aday kazanamayınca Dün gece Atatürk Kültür Merkezinden tabelalarını Söktürdüğü Kent Konseyini sokağa attı.

 Uşak Uşak olalı böyle ayıp görmedi. Herkesle kavgalı Nurullah Cahan ve ekibi en sonda bunu da yaptı. Kent Konseyi apar topar sokağa atıldı. Belediye tarafıondan Kent Konseyine tahsis edilen araçta alıgeri alındı.
Uşak Belediyesi Desteklediği aday kazanamayınca UŞAK KENT KONSEYİ’ni sokağa attı. 
Uşak Belediye Başkanı Nurullah Cahan uzun süredir Kent Konseyi Başkanı Zafer Aydın’a karşı tavır almış randevu vermediği gibi Ocak ayından itibaren de KENMT Konseyine tek kuruş para vermemişti. Başkan Nurullah Cahan’ın seçim sürecinde Ramazan Atasorkun’a destek verdiği ve oy kullanacak KENT KONSEYİ Üyelerine baskı yaparak Ramazan Atasorkun’a oy vermelerini istemişti. Bu da ters tepki yaptı ve üyelerin büyük çoğunluğu rekor oy ile Dr. Zafer AYDIN’ı yeniden başkan seçti. 
Buna çok kızan Başkna ekibine Kent Konseyinin Atatürk Kültür Merkezinden atılması emrini verdi. Dün gece Kent Konseyinin AKM’de ki tabelaları indirilip atıldı bugünde toplantı esnasında toplantının bitmesi beklenmeden yönetimden binanın boşaltılması istendi. Morali Bozulan kent Konseyi yönetimi de karar defterini alarak binayı boşalttı. 
KENT KONSEYİ BAŞKANI DA AK PARTİLİ
3 haziran da yapılan genel kurulda Kent Konseyi Başkanı seçilen Dr. Zafer Aydın’da AK Partili ve defalarca Ak Partiden Milletvekili ve Belediye Başkan adayı olmuş bir isim. Buna rağmen Belediye Başkanı Nurullah Cahan’ın bu şekilde davranması ve Uşak’ta 150 den fazla sivil topluk kuruluşu başkanının desteğini alarak seçimi kazanmış bir yönetime böyle davranması şok etkisi yapıyor. 
KENT KONSEYİ AÇIKLAMA YAPACAK
Konuyla ilgili olarak Kent Konseyinin birkaç gün içinde bir basın toplantısı yapması bekleniyor. 








Yorumlar (14)

NO MENZİLCİ 8 Yıl Önce

pardon ama beledi̇yeni̇n başkani ak parti̇li̇mi̇ ki̇ de zafer aydin a karşi olmayacak adam alenen menzi̇l cemaatcisi zafer aydin camaatci deği̇lki̇ bu resmen hazim meselesi̇ deği̇lmi̇

Sezer albayrak 8 Yıl Önce

bu Başkan kimle geçiniyor herkesle kavgalı

N gunduz 8 Yıl Önce

STK ları küstürdü kent konsey seçimini kaybetti SSK evlerindeki seçmeni magduriyetimizi unuttu sen girdigin seçimleri kaybedeceksin artık

ak partili 8 Yıl Önce

benim gibi ak partiye oy verenlerin çoğu 30 martta sn: r.tayyip erdoğana oy verdik şu andaki belediye ekibi bu dönem uşakta seçim olsa sadece menzil ciler oy verir oda %0.4 oy alır. bir belediye başkanının partisine bu derece zararı karşı partiden bile seçsen bu kadar zarar veremezdi. yazıklar olsun genel merkezide bu konuda ayıplıyorum bunlara dur demediği için.

Turan kutlu 8 Yıl Önce

Baskan yaptıysa böyle bir şey mutlaka bir bildiği vardır

akpli 8 Yıl Önce

il başkanıylada sorunlu bu adam yeter artık defolsunlar

Ak sevdalı 8 Yıl Önce

Artık Ak partiliyim demekten utanıyorum.Zafer Aydın da bizim aday adayımızdı.Nurullah Cahan seçildi diye kapı kapı çalıştı.tek suçu biat etmemek heralde .yazıklar olsun.

yusuf 8 Yıl Önce

aynen oyle bir de hazımsızlık

yusuf 8 Yıl Önce

ramazan kutlu kardeş başkan bildiğini değil denileni yapıyor.almıi etrafına da 3-5 kişi inan bu 3-5 kişiye 2 tavuk emanet edersem gütsün diye namerdim

melis 8 Yıl Önce

zafer aydin tebri̇k edi̇yorum ..kent konseyi̇ i̇çi̇n hayirli bir karar olmus..

ak genclik 8 Yıl Önce

Bu adami genel merkez acilen istifa ettirmeli teskilata cok zarar veriyor ats parktaki cay ocaginida menzilci biri s ine vermis ayip ayip babasinin yerinimi veriyor bu adami bi daha aday yaparlarsa hata yaparlar

ak partili 8 Yıl Önce

Kent konseyi Uşak için çalıştığı için cezalandırılıyor. Peki belediye kime çalışıyor?

Hasan 8 Yıl Önce

Yazıklar olsun belediye başkanına hep bana hep bana diyor bidahada seçimde halk verecek cezasini

Ali aydin 8 Yıl Önce

Herseyi ofsayt bir daha rüyanda görürsün sen artik başkanliği yaziklar olsun sana len

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.