Uşak TV

UŞAK POLİSİNİN SİZİN AVUKATLIĞINIZA İHTİYACI YOK

Hit haberler

Biz belediye ile uğraşırken Belediyeye Ömür biçenler bizi de bir takım olayların içine çekmeye kalkışmışlar.

Geçen anlattım ama hala anlamamakta ısrar ediyorlar. Şİmdi iyice anlatacağım yarında savcılığa vereceğim. İftira atmak neymiş bol keseden sallamak neymiş görecekler. Nurullah Çavuşoğlu daha önce 4 Bin Beş yüz lira ceza ödemişti az gelmiş sanırım. Arkadaşlar Emniyetin avukatlığına soyunmuşlar emniyete laf söyletmiyorlar. Takmışlar bizim garaj içinde pompalı tüfeklerle yaşanan çatışma görüntülerine. Kendilerince Emniyet ile bizi ters düşürecekler emniyet bizim üstümüze gelecek hesapları planları bu. İyi de biz haberde emniyeti kötülemedik ki yaşanmış bir olayın görüntülerini bulduk ve yayınladık. Kimseden servis falan değil. Ayrıca Belediye ile ne anlaşacağız biz. Şikayetimizi yaptık ve soruşturma devam ediyor. Olayın çözülmesi için elimizden gelen tüm gayreti gösteriyoruz. Emniyet ve savcılıkta olayı çözmek için uğraşıyor. Diyor ki arkadaş bu olaya karışanlar ile Kazım Şen ve Hakan Koruk’un görüntüleri var. Eğer biz olaya karışanlar yada Belediyeciler ile bir araya geldiysek gel usak.tv yi sana bağışlayacağım. Geçen söyledim yok böyle bir olay diye anlamamış arkadaş. Yine ısrarla yazmış.


Emniyet bizim de göz bebeğimiz, her adamın başına bir polis dikme şansları yok. Bu tür olaylar her zaman olabilir.


Patronları Bir çok suçtan sabıkalı ve Ulubey Cinayetinde Cinayetine azmettirmeden yargılanan bu arkadaş her nedense emniyeti yere göğe sığdıramıyor.

 Biz emniyeti övmelerinin nedenlerini çok iyi biliyoruz Uşak halkı da çok iyi biliyor. Neyse bu konuya fazla girmek istemiyorum ama bize attıkları iftiraların hesabını mahkeme önünde soracağımdan hiç kuşkuları olmasın.

Biz bu zamana kadar kimsenin adamı olmadık olmayız da. Ayrıca sitemizin hitinden bir sıkıntımız yok. 16 Kişi çalışıyoruz deyip günde bir haber girebilen onu da zırvalayan arkadaşlar kendi işlerine baksınlar.

 Biz belediye aleyhine olay olana kadar yazı yazmamışız nasıl yazmamışız arşive girip baskınlar bir zahmet.

Yazıyı Yazan arkadaşı konunun gerçeğini anlatmak için ofisimize defalarca çay içmeye davet ettim geleceğini söyledi ama gelmedi.

Yarından itibaren Cumhuriyet Savcılığına suç duyurusunda bulunuyor ithamlarını ispatlamalarını istiyoruz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.