Uşak TV

UŞAK BELEDİYESİNDEN KANAL 58'E PARA POMPALAMAYA DEVAM

Hit haberler

Uşak Belediyesi bilboardlar, Facebook reklamları ve gazete ilanlarından sonra şimdi de ihale ile reklam yapmaya başladı.

Uşak'ta basınının %95 ini reklam dı altında maaşa bağlayan Nurullah Cahan ve ekibi bu yetmeyince Uydudan yayın yapan Sivas Kanalı Kanal 58'i satın aldılar. UTAŞ'tan yapılan örtülü ve açık ödemeler yetmeyince İhale ile Uşak Belediyesinden para pompalanmaya başlandı. Üstelik Uşak Belediyesi ihale ile tanıtım filmi yayınlatmak için ihale açtı ve ihaleye de bir tek kanal 58 katıldı ve ihaleyi aldı. Hem de pazarlık usulü. Her zaman olduğu gibi. 
Kanal 58'in yeni sahipleri oldukca tanıdık. Eskiden Denizli de uydudan yayaın yapan Pamukkale TV'nin genel yayın yönetmeni Adem Erdağı ve Anadolu'nun Uşak'taki müdürü Ramazan Koçyiğit. Ramazan Koçyiğit zaten belediyeden hiç çıkmıyordu. Tv kanalı da onun ve Adem Erdağı'nın adına alındı. TV nin aylık masrafı yaklaşık 200 bin lira ve ödemeler Uşak Belediyesi yada bağlı şirketi UTAŞ'tan yapılıyor. Uaşk belediye Başkanı nurullah cahan'ın görevden alınacağı ve istifa ettirileceği haberlerinden sonra alel acele ihale yapılarak Kanal 58'e 188 Bin 784 TL + KDV e bir aylık reklam verildi. 
Uşak ilk defa bunu da gördü Bilboardlar, Gazeteler tv ler yetmedi, İhale ilanı ,ile Nurullah Cahan reklamını yapacak. 
Bu arada Kanal 58'in yaklaşık 3.5 Milyon TL ye alındığı ve paranında yine Uşak Belediyesi ile bağlı UTAŞ tarafından örtülü ödenekden ödendiği gelen iddialar arasında. 
Uşak belediyesi yaklaşık 1 Milyon TL harcayarak şehrin çeşitli yerlerine dev led ekranlar kurmuştu. 

Yorumlar (1)

ALİ 6 Yıl Önce

uşak li̇sesi̇ hakkinda araştirma yapver kazim ağbe öğrenci̇ler kiş günü yurt kapanirmi teşekkür ederi̇m

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.