Uşak TV

UŞAK BELEDİYESİ BU KIŞ HALKA DEĞİL FATTAHOĞLUNA ÇALIŞTI

Hit haberler

Uşak belediyesi ve UTAŞ'ın kamyonlarının özel işlerde kullanıldığının kanıtıdır.

 Uşak Belediye Başkanı Nurullah cahan'ın FETÖ kapsamında KHK ile ihraç edilen Fen İşleri Müdürü Mustafa Dayıoğlundan neden vazgeçemediği şimdi ortaya çıktı. Uşak Belediyesi ve Fen işleri Müdürlüğünün araç gereçleri özel kişilerin işlerinde aylarca kullanılırken bunlara ses çıkarmadığı ve dönen her oyunu bildiği için korunduğu iddiaları gündeme geldi.
Uşaklı karda kışda çamurda debelenirken Fettah Erdoğan'a özel asfalt şantiyesi kuran ve aylardır kamyon ve iş makinalarını çalıştıran Uşak Belediyesi para alıp alınmadığı sorusuna hala cevap veremezken şantiye inşaatı da bitirdldi. 
Uşaklı Çamurda debelenirken Belediye iş makinalarının özel işlerde kullanılması doğrumudur? Bu yapılan iş karşılığında belediyeye herhangi bir ücret alınmışmıdır.

Önceki gün www.usak.tv haber internet sitesinde Fettahoğlu İnşaata peşkeş çekilen asfalt şantiyesi haberi ile gündem yaratan Gazeteci Kazım Şen "Uşaklı çamurda debelenirken onlar Fettahoğluna asfalt şantiyesi kuruyordu"
 başlığını atmıştı. Bu haberde Uşak Belediyesine ait araçların Utaş tarafından FETTAHOĞLU İnşaat firmasına yapılan asfalt şantiyesinde görevlendirilerek çoğu iş makinası, kamyon ve işçilerin Utaş'a ait olduğu vurgulanarak kamu zararı resim ve görüntüleriyle adeta belgelenmişti. 

Haberin ardından derin bir sessizliğe bürünen Uşak Belediye Başkanı Nurullah Cahan, Başkan Yardımcıları ile birlikte UTAŞ Yönetim Kurulu Başkanı Ali Rıza Çümen haklarındaki bu HIRSIZLIK iddialarına yönelik en ufak bir açıklama dahi yapmadılar ya da yapamadılar. Referandum sürecinin hızlandığı bu günlerde EVET çalışması için kampanya yürüten Uşak Belediye Başkanı Nurullah Cahan ile birlikte görüntü veren Başkan Yardımcısı Hakan Uludağ ve Ali Rıza Çümen'in sıkıntılı halleri gözlerden kaçmazken adeta "Nasıl olacak bu işler" duruşuyla kameralara poz verdiler.!. 















































Yorumlar (1)

uşaklı 7 Yıl Önce

bu başkan ve yolsuzluk çetesi birgün hapsi boyladığında ziyzretlerine gidicemmm....o gün çok yakın ..inşAllah.. bu dünya etme bulma dünyası asıl hesap buda görülür Allah ahirete bırakmaz...gerçi bunlarda utanma duğgusu olsa bukadar lafa istifa ederlerdi..

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.