Uşak TV

ÜNİVERSİTEDE FETÖCÜLERİN İNİNE GİRDİK! EKREM SAVAŞ FETÖ KOMİSYONU BAŞKANI S. T.’Yİ NEDEN BAŞKANLIKTAN ALDI?

Hit haberler

Uşak Üniversitesinde FETÖ’cülerin inine girdik. Uşakta FETÖ mücadelesinden çok garip şeyler olduğunu zaten tespit etmiştik. Uşak Üniversitesi de gözlemimiz altındaydı. Nihayet üniversite’de işi çözdük.

FETÖ’ye gerçek anlamda fetöcü olmasa bile devrin icabı yol vermiş olan devir değiştiğinde de ray değiştirememiş rektörlere bile dokunulmazken Rektör ÇELİK FETÖ’cü diye tutuklandı. Rektör ÇELİK üniversiteyi 5.5 yılda 9500 küsur öğrenciden 35.000 civarına çıkarmış, bölümler fakülteler yüksekokullar kurmuş, öğretim üyesi sayısını katlarca katlamış, tüm ülkede parmakla gösterilecek bir kampüs inşa etmiş başarılı bir rektördü. Hem Uşak ekonomisinin üstüne bacasız bir sanayi kurmuş Uşak’a büyük hizmet etmişti. Ayrıca ben Rektör ÇELİK’in FETÖ’cü olmadığını sağlam kaynaklardan delilleriyle teyit etmiştim. Uşak’a bunca hizmet etmiş bir insanı basın olarak sahipsiz bırakamazdık, bırakmadık. Görevimizi yaptık.

Rektörün Soruşturmasını ve Yargılanmasını Takip Ettik.

Bu nedenle www.usak.tv olarak rektörün soruşturma ve yargılanma safhasını dikkatle takip ettik. Bu safhada rektöre kumpas kurulduğundan iyice emin olduk, yanlışları yazdık. Bedelini de bir adet fetöye yardım iddiasıyla soruşturma, sayısız hakaret ve iftira davası, ve 69 gün cezaevinde istirahatle ödedik ve ödemeye devam ediyoruz.

Bu dönemde şehirde belediyede yargıda ve emniyette yanlış şeyler oldu kanısındayız. Neler yanlıştı diye soran olursa son 4.5 yıldır bu konudaki yazılarımızı incelemesini öneririz.

 Sonuçta Uşak’a hizmet etmiş suçsuz bir insanın değerli bir bilim adamının hayatı karartıldı. Bugün haklılığımız teyit edildi. Rektör ÇELİK beraat etti ve beratı kesinleşti. Sait ÇELİK, sitemizdeki yazı dizisinde 11. Bölümü yayınladı. İlgililer şimdilik sessizce izliyorlar. Yazı dizisi çok okunuyor. Ankara’dan bilgi almak için arayanlar oldu. İstanbul’dan, Konya’dan Elazığ’dan Malatya’dan arayıp tebrik ve teşekkür edenler oldu.

Doğrusu, ben de bir gazeteci olarak bir çok bağlantıyı bu yazı dizisinden öğrendim ve eksik kalan puzle parçalarını tamamladım. Bunun haberleri arka arkaya gelecek inşallah Uşak’taki FETÖ soruşturmalarının yörüngesi belki de yeniden belirlenecek. Bir keç kez daha yazdıktan sonra işi savcılara bırakacağım.

Üniversitede Fetöcüler Korunup Kollanıyor mu?

Uzun süredir üniversitede fetöcülerin korunup kollandığına, hatta böyle şaibesi olanlara makam verildiği ihbarları alıyor ihtimal vermiyorduk. Daha doğrusu aklımız almıyordu, bunu yapanlar neye güveniyorlardı? Fetöcüler bir karşı devrim yapmışlardı da haberimiz mi yoktu? İhbarların ardı arkası kesilmiyordu. Teyit edebildiklerimizi daha önce haber yaptık. Ancak rektör Savaş hiçbir şey yokmuş gibi davranıyordu. O kadar soğukkanlı idi ki, neredeyse biz haberlerimizden şüphelenecektik! Eski rektör ÇELİK’in yazılarıyla bazı şeyleri net olarak gördük. Bazı bilgileri de Sait ÇELİK'ten’teyit ettik ve bir çok konu açıklığa kavuştu. Öyle ki rektör ÇELİK’in başka gruplardan bildiği kripto fetöcüler, rektör ÇELİK’in en yakınlarına sızmışlar, sonunda ona fetöcü iftirası atarak kendi fetöcülüklerini saklamışlardı. Çeşitli grupların arasına giren fetöcüler, ÇELİK’in” müslümandır iyi adamdır”matığının doğurduğu zaafını kullanarak ona tuzak kurmuşlardı. Bu tuzak’ı FETÖ ile mücadele eden Ak Parti iktidarının gücüyle hayata geçirmiş, Fetö stratejileriyle fetö aleyhtarı bir rektörü cezaevinde göndermişlerdi. Dahası onun yerine gelenler de fetö şüphelilerini kendilerini tehlikeye atarak korumaya almışlardı! Bu riske neden girdiler? Bu sorunun cevabı çok önemli! Neden?

Şimdi Üniversite Yönetimine sorularımızı soracağız üniversite cevap vermezse biz vereceğiz . Her haberimizden sonra başka sorular ve haberler gelecek.

Sayın rektör SAVAŞ;

FETÖ Komisyonu başkanı Sadiye Tutsak’ı neden görevden aldınız? Savcılığın soruşturma yapmanız için gönderdiği M.Ü.Ş.’ün soruşturmasını yapmadığınız gibi açığa bile almadınız. Derslere soktunuz? Adamın sicili Fetö ile irtibatını açıkça gösterdiği halde neden? Sadiye TUTSAK ve diğer komisyon üyesi O.B. bu sicili gördükleri ve bildikleri için M.Ü.Ş’ın ihracını talep ederken, diğer komisyon üyelerinin ihraç edilmemesi için somut gerekçeleri nelerdir. Kimler görevini kötüye kullanıyor?  Sadiye TUTSAK üniversitedeki fetöcüleri açığa çıkarmak için size hangi dosyayı getirdi ve soruşturma başlatmak istedi? Bunu neden engellediniz? Sadiye TUTSAK taleplerini size ilettiğinde “sana bu akıları kim veriyor ”diye sorup başkanlıktan öyle mi aldınız? FETÖ’cüleri deşifre edecek akılları neden sevmiyorsunuz? Kategorik ve menşe olarak FETÖ’cü olmadığınızı biliyorduk. Şayet böyleyse FETÖ’cülere ne borcunuz var? Size şantaj mı yapıyorlar? Geçmişte 2015 rektörlük seçimlerinde bazı fetöcülerle işbirliği yaptınız mı? Yaptınızsa bu durum bazı fetöcüler tarafından biliniyor ve aleyhinize kullanılıyor mu?

Çıkın kamuoyunun önünde açıkça açıklayın. Devlet ve ülke bu konuyu beka davası olarak görürken bu konuda neden bu kadar duyarsız davranabiliyorsunuz? Bugün bu soruları ben sorarım yarın Türkiye Cumhuriyeti Savcıları sorar. Lütfen görevinizi yapınız ve kamuoyunu bilgilendiriniz.

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.