Uşak TV

TEDES SALTANATI DEVAM EDİYOR

Hit haberler

Banaz’a TEDES (Trafik elektronik Denetleme Sistemi) kurulması öncesi ve sonrasında yaşanalar Banaz kamuoyunu meşgul etmeye devam ediyor.

2 Ay gibi bir sürede yaklaşık 130 Bin aracın Trafik cezası yemesine neden olan ve tuzak olarak adlandırılan TEDES ile ilgili uyarı levhalarının ve bilgilendirmeler yapılıyor. Banaz’ın her iki girişine de ışıklı uyarı sistemlerin kurulmasına da nihayet başlandı.

TEDES İhalesinin yapılış şekli apayrı bir haber konusu. Biz bu gün yine TEDES işiyle alakalı olarak Emniyete verilen iki adet aracın akıbeti ve Banaz Turizm ve Kalkınma Derneğine iddialara göre TEDES işini yapan firma tarafından alınan Başkana göre ise Banazlı hayırsever işadamları tarafından alınan AUDI A6 aracın akıbetini ele alacağız.

Emniyete tahsisi edilen araçlardan birinin ilçe Emniyet Müdürlüğü tarafından kullanıldığını diğerinin ise Banaz Kaymakamı Muzaffer şahiner tarafından kullanıldığını haber yapmış ve Fluance’lerden birini kaymakam Bey’in lojmanında görüntülemiştik.

Abalıoğlu Holding tarafından Banaz Emniyetine kiralık ta olsa iki adet araç tahsis edilmesine diyecek lafımız yok. Hizmet için ve TEDES’in bakımı için kullanılabilir. Ancak bu araçlardan birin Kaymakam bey tarafından özel işlerinde kullanılması hiç mi hiç hoş değil. Devletin kaymakamına devletin resmi makam otosu tahsis edilmiştir ve kimsede sen bu araçla nereye gittin diye sormamaktadır. Kaldı ki Kaymakam Bey’in kendi özel aracı da vardır ve bu tür bir kiralık araca ihtiyacı yoktur.

Biz kaymakam Muzaffer Şahiner’in hassa davranarak aracı emniyete iade edeceğini düşünüyorduk ama maalesef yanılmışız. Dün Gittiğimizde aynı aracı yine Kaymakam Bey’in lojmanının bahçesinde bulduk. Ama bu defa tam olarak açığa değil adete saklanmaya çalışılmış olarak bulduk.

Bu defa Ruhsatı Banaz Turizm ve Kalkınma Derneği adaına kayıtlı olan ve Banazlıların Başkan Zafer Arpacı’nın oğlu tarafından kullanıldığını idda ettiği AUDI A6 aracın peşine düştük. O araçta yine Başkan Zafer Arpacı’nın Ortağı olduğu Yayla Akar Kesimhanesinin önünde bulduk. Aynı aracın hemen yanında yine her zaman ki gibi Uşak Pancar ekiciler Kooperatifine ait makam aracını bulduk.

Başkan’a tahsis edilen makam araçlarının başkanın kesimhanesinde ne işi olduğunu çok merak ediyoruz işin doğrusu.

Başkan Zafer Arpacı hali vaktinde olan bir işadamıdır. AUDI ye ihtiyacı yoktur. Varsa da kendi parasıyla alır oğluna da hediye edebilir. Yine pancar ekicileri kooperatifinin makam aracına da ihtiyacı yoktur.

Başkan diyor ki benim oğlum arabaya binmiyor kendisi arabası var, kardeşim arabaya binmiyor kendi Jeep’i var. Ben binmiyorum kendi arabam var. E başkan madem öyle de neden aldırdın o zaman bu AUDI’yi. Bu aracı aldıracağına birkaç iş makinası aldırsan olmaz mıydı.

 

Bu araçlara kimse binmediğine göre, kesimhane Banaz Belediyesi ve Pancar Ekiciler Kooperatifinin otoparkı olarak mı kullanılıyor. Yoksa birileri bu arabaları dana sandı da kesimhaneye kesilmesi için mi getirdi. 








Yorumlar (2)

banazlı 8 Yıl Önce

audi a6 bir gecede dernegin üzerine geçmiş plakası resmi olmuştur banaz halkı banazın zaferi dedi zaferi 2 yılda gördü ne oldugunu

Banazlı2 8 Yıl Önce

Böyle başa böyle tarak! Önceki başkandan daha beceriksiz, Banazlı2 kadari bu. Al birini vur ötekine

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.