Uşak TV

SİZCE HANGİSİ VALİ, HANGİSİ BELEDİYE BAŞKANI HANGİSİ İŞADAMI?

Hit haberler

SİZCE HANGİSİ VALİ, HANGİSİ BELEDİYE BAŞKANI HANGİSİ İŞADAMI?

İşte sizlere iki kare resim.. Birinde İlin en büyük idari amiri konumunda olan Vali Özdemir ÇAKACAK ve İşadamı OSB Yönetim Kurulu Başkanı Hazım SESLİ, Diğer resimde İlin 2. sırada geleni Belediye Başkanı Ali ERDOĞAN.. Şimdi bu resimlere iyi bakın.. bakın bir daha bakın.. ne görüyorsunuz? Sanırım bizim gördüğümüzü göreceksiniz.. Bir tarafta önü ilikli saygıda kusur göstermeyen devletin valisi ve hemen yanında ceketi düğmesiz işadamı Hazım SESLİ. Şimdi bu fotoğrafa bakanlar iki farklı görüş öne süreceklerdir. Birincisi Hazım SESLİ’nin saygısızca davrandığını, İkincisi ise Vali Özdemir ÇAKACAK’ın ne kadar saygılı ve Beyefendi olduğunu okuyacaktır.. Yada bazılarınız ya uğraştığınız şeye bak.. diyecektir.

Şimdi bu resmi Vali ve Hazım SESLİ’yi tanımayan birine gösterseniz ve sorsanız deseniz ki “Hangisi Vali” Alacağınız cevap herhalde rahat davranışlarına bakarak hazım SESLİ’nin vali olduğudur.

Gelelim ikinci resme.. Bu resimde belediye Başkanı Ali ERDOĞAN önü ilikli bir şekilde işadamı hazım SESLİ ise yine ceketi düğmesiz gayet rahat bir biçimde.. Hatırlarsanız Yerel seçimlerde Hazım SESLİ ve bağlı bulunduğu cemaat resmen MHP’yi ve Ali ERDOĞAN’ı desteklemişti. Yine Ali ERDOĞAN ikinci kez Belediye başkanı seçilmeden önce OSB de maaşlı olarak çalışmış ve 5 yıl boyunca hatırı sayılır miktarda maaş almıştı.

Şimdi bu resme bakanlar herhalde belediye Başkanı Ali ERDOĞAN’ın eski patronu hazım SESLİ’ye nasıl saygıda kusur etmediğini görecektir..

Bu fotoğraflarla ilgili yorumu yorumlarıyla adeta destanlar yaratan okuyucularımız bırakıyoruz.. 














ŞİMDİ SORUYORUZ HANGİSİ VALİSİ? HANGİSİ BELEDİYE BAŞKANI?
HANGİSİ İŞADAMI GİBİ DURUYOR?

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.