Uşak TV

SİVASLI BELEDİYE BAŞKANI KÜÇÜKGÖL`DEN ŞOK SÖZLER

Hit haberler

SİVASLI BELEDİYE BAŞKANI KÜÇÜKGÖL`DEN ŞOK SÖZLER

Hakkında çıkan aşk dedikoduları ve Belediye ki yolsuzluk iddiaları nedeniyle AK parti Genel Merkezine ulaşan yoğun şikayetler nedeniyle AK Parti müfettişlerine ifade veren Sivaslı belediye Başkanı Dr. Zafer Küçükgöl’ün sözleri çok tartışılacak cinsten. Zafer Küçükgöl’ün kendisini savunmak yerine zeytinyağı gibi üste çıkarak Sivaslı AK parti yöneticilerini suçladığı iddia ediliyor.

Belediye Başkanı dr. Zafer Küçükgöl’ün AK Parti yetkililerine “AK parti ben camiden almadı. Ben içkide içerim hovardalıkta yaparım. Bunun böyle olduğu AK Parti en başından beri biliyordu. Ben sosyal içiciyim. Gazinolara da giderim restorantlara da. Bayan arkadaşlarımla da gezerim. Kimse benim özel hayatıma karışamaz. Ayrıca ben Sivaslı AK Parti yöneticilerine de her türlü işlerinde yardımcı oluyorum. Ama onlar hep fazlasını istiyorlar. Örneğin belediyenin bir çok işini AK Partililere yaptırdım. Onlara daha fazla rant sağlamadığım için benimle uğraşıyorlar” dediği iddia ediliyor.

Bir işadamı tarafından odunla dövülerek hastanelik edilen Dr. Zafer Küçükgöl’ü daha fazla dayak yemekten sevgilisin kurtardığı da ortaya çıktı. Başkanın başka bir sevgilisi olduğunu öğrenen ve kıskançlık krizine giren Y.D. Belediyenin makam aracı ile gelen Dr. Zafer Küçükgöl’ü takibe aldı. Başkanı takip eden sevgilisi başkanı daha fazla dayak yemekten kurtardı. Geçtiğimiz günlerde yaşanan olayda Bir kadının evinden çıkan Dr. Zafer Küçükgöl İşadamı tarafından Devlet Hastanesi arkasında odunla dövülerek hastanelik edilmişti. Dr. Zafer Küçükgöl’ü takip eden Y.D adlı bayanın olayı gördüğü ve bağırarak başkanın daha fazla dayak yemesini önlediği ortaya çıktı. Y:D nin kanlar içinde kalan başkanı kolundan tutarak acile götürdüğü ve ayrıca karakolda ifade vererek başkanı dövenin işadamının adını söylediği ortaya çıktı.

AŞK DEFTERİ KABARIK

Başhekimlik yaptığı dönemde doktor olan arkadaşının eşini baştan çıkaran Dr. Zafer Küçükgöl’ün bir yuvayı yıktığı ve genç kadına “Eşimle mutlu değilim. Eşimi boşayıp seni alacağım” diyerek kandırdığı iddia ediliyor. Dr. Zafer Küçükgöl ile evlenebilmek için eşinden ayrılan genç kadının ortada kaldığı Sivaslı’nın dilinde. Hemen her gece Belediyenin makam aracı ile sevgilileri ile lüks gazino ve restorantları ziyaret eden Başkan Zafer Küçükgöl’e ise AK Partin çok fazla ses çıkaramadığı gelen iddialar arasında.

BENZİNLİĞİ BELEDİYE İMKANLARI İLE YAPTIĞI İDDİASINA SES ÇIKARAMADI

www.usak.tv de yayınlanan haber ve resimlerden sonra Uşak basınına açıklama göndererek verilemeyecek hesabı olmadığını iddia eden ve karalama kampanyası karşı karşıya geldiğini idda eden Zafer Küçükgöl niçin belediye personeli ve Belediye iş makinalarını özel işinde çalıştırdığını ise bir türlü açıklayamıyor. 

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.