Uşak TV

PİYASAYA 6 MİLYON TAKAN TÜMTÜRK'ÜN İZİNİ TAYLAND DA BULDUK

Hit haberler

Uşak’ta onlarca kişiyi mağdur ederek yaklaşık 6 Milyon TL borç takarak kayıplara karışan Süleyman TÜMTÜRK ve ailesinin izini www.usak.tv Tayland da buldu.

Süleyman Tümtürk ve ailesi Tayland da bir kebap solunu masaj salonu ve tezgah alarak işletmeye başladı. Marketleri Egeşok’a devretmeden bir gün önce bile toptancılardan milyonlarca liralık mal alan Süleyman Tümtürk bir gün sonra bu malları ve marketleri Egeşok’a devrederek kayıplara karışmıştı.

Piyasatya yaklaşık 6 Milyon TL Borç takan Süleyman Tümtürk 9 Marketi Egeşok’a devir ettikten sonra sorun çıkaran birkaç kişin ödemesini yaptıktan sonra kayıplara karışmış ve izini kaybettirmişti. Süleyman Tümtürk’ün önce Ukrayna da sonra Bulgaristan da olduğu konusunda bilgiler vardı. Alacaklılar Süleyman Tümtürk’den olan alacağından ümidini kesmişken onun izini usak.tv Tayland da buldu. Tayland’ın Pattaya şehrinde Anatolia Restoran diye bir restaurantı satın alan Süleyman Tümtük bir de masaj salonu devir aldı. Aynı zamanda ve Hediyelik satan bir mağaza satın alarak işletmeye başladı. Usak.tv ye ulaşan bilgilere göre Süleyman Tümtük ve ailesinin işleri de çok iyi.

Dileriz Süleyman Tümtürk ve ailesi Tayland da kazandıkları ile Uşak’ta mağdur ettikleri insanların mağduriyetlerini giderirler borçlarını öderler.









 

 

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.