Uşak TV

MHP’Lİ GIYASETTİN EROL ENİŞTESİNİ NASIL ZENGİN ETTİ?

Hit haberler

MHP’Lİ GIYASETTİN EROL ENİŞTESİNİ NASIL ZENGİN ETTİ?

380 BİN LİRALIK ARSA GIYASETTİN EROL’UN ENİŞTESİNE 80 BİN LİRAYA NASIL VERİLDİ..

UTAŞ’ta Belediye Meclis Üyesi Nejat ÇOLAK’ın kardeşine kestirilen taşlar, Yine Belediye Meclis Üyesi Utku DEMİRÖZ’ün Taşeron firması Ekrem ÇOHADAR’a fahiş fiyattan verilen 70 Bin liralık reklmlardan sonra şimdi de Belediye Meclisi tarafındna atanan Çiftçi Mallarını Kruma Meclisinde arsa skandalı yaşanıyor. İlçelere Egem TV’nin yayınını vereceğim seçimlerde partime destek vereceğim diyeren UTKU DEMİRÖZ’e UTAŞ’tan dolaylı olarak 70 Bin lira aktartan İl Başkanı Metin Deniz SAVAŞ’ın bu satış olayına nasıl bakacağı merakla bekleniyor. Milletvekili seçimlerinde adaylığa hazırlanan Metin Deniz Savaş’ın partiye hakim olamadığı milletvekili seçilebilmek için herkese adeta hoş görünmeye çalıştığı biliniyor.

 Çiftçi Koruma Malları Koruma Meclisi kendi arsasını koruyamadı. Uşak’ta günlerdir konuşulan olayın ayrıntılarını www.usak.tv ortaya çıkardı. Çiftçi Malları Koruma Meclisi değeri yüz binlerle ifade edilen arsası Başkanın eniştesine adeta hediye etmiş. 1951 M2olan ve 125 Metrekarelik 36 daire sığan arsa sadece 80 Bin liraya satılmış. Bu arsayı alan başkanın eniştesi Adnan HAN Bir kaç ay sonra burayı 290 Bin liraya bir başkasına satmış. Bu arsayı alan vatandaş’ta aynı arsayı tam tamına 380 Bin liraya müteahhit’e satmış. Müteahhit şimdi aynı arsayı 500 Bin lira vrenlere vermiyor. Yani çiftçi Malları Koruma Meclisinin 80 Bin liraya enişteye hediye ettiği arsa nasıl olduysa bir yıl içinde 380 Bin liraya çıkıvermiş.

Peki Başkan Yıllardır MHP li olarak bilinen ve Belediye Meclis listesinde yedek üye olan Gıyasettin EROL bu arsayı eniştesine satmak yerine direk müteahhit’e satmış olsaydı daha iyi olmaz mıydı?

İşte bu konuyu Gıyasettin EROL’a sorduk. Gıyasettin EROL satış olayını doğrulayarak “Göreve geldiğimizde Çiftçi malları koruma Meclisin bekçiye 15 Bin lira civarında borcu vardı. Ayrıca elektrik su ve telefonları da borçtan dolayı kapalıydı. Bu nedenle Yönetim olarak arsayı satmaya karar verdik. 2-3 tane emlakçıy sorduk. Bir kaçta mütahite sorduk ancak satamadık. Bunun üzerine benim eniştem olan Adnan HAN’a arsayı 80 Bin liraya sattık. Satış resmidir. Parayı da bankadan aldık. Eniştemde kısa bir süre sonra arsayı aldığı fiyata satıp daire aldı. Bu arsayı bir başkasına satabilseydik enişteme satmayacaktık. Ayrıca biz ihale kanuna tabi değiliz. Arsayı istediğimize istediğimiz fiyata satarız. Yönetimdeki arkadaşlarda müşteri baktılar ancak bulamadılar. Bu nedenle enişteme sattık. Eniştemin sattığı kişi kaça satmıştır bilemem. Ancak bu işte şaibe yoktur” dedi.

BAŞKAN ŞOK’TA

Olayı www.usak.tv den öğrenen Belediye başkanı Ali ERDOĞAN adeta şok oldu. Başkan yönetimdeki arkadaşları biz atadık ancak böyle bir olaydan yeni haberimiz oldu” dedi.

Oysa Ak Partili bir Meclis üyesi Kasım ayında bu konuyu mecliste soru önegesi olarak vermiş.

Çiftçi Malları Koruma Meclisinin arsasının hediye edilir gibi Başkanın eniştesine satılmasını değerlendiren Uşaklılar ise Belediye Başkanı Ali Erdoğan ve MHP yöneticilerine adeta ateş püskürüyor..

 

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.