Uşak TV

KİM DEMİŞ BAŞKAN VEFASIZ DİYE! DEMEDİ DEME ALİ BEY

Hit haberler

KİM DEMİŞ BAŞKAN VEFASIZ DİYE! DEMEDİ DEME ALİ BEY

Bu günlerde kimle konuşsam Ali Erdoğan’ın vefasızlılığından belediyeye gidenlerin yüzüne bakmadığından, Kakdırmalı Özel Kalem Müdürü Tuncay AKBULUT aşamamaktan şikayetçi. Valla ben se hiç şikayetçi değilim. Ben ali Bey’i severim.. Seçim öncesi Ali ERDOĞAN ile ilgili düşüncelerim neyse şimdi aynen devam ediyor ve ben lup bitenlere hiç ama hiç şaşırmıyorum. Her ne kadar Ali bey bana kızsana da Belden aşağı vurmadığım için hiç bana küsmez. Bende ona küsmem.. Daha doğrusu ben kimseye küsmem.. Ben işimi yaparım. Yanlış yapan insanlar bana kızsa darılsa da benim hiç ama hiç umrumda olmaz. Bundan sonra da umrumda olmayacak. Seçim bittikten sonra da Ali ERDOĞAN’ı bir çok konuda yaptığı hatalardan dolayı uyardık. Hata yapıyorsun Ali Bey dedik. Ama dinlemedi. Hata üstüne hata yapmaya devam etti ve hala devam ediyor. Örneğin vefa borcu ödeyeceğim diye Tuncay AKDENİZ’i özel kalem müdürü yaptı. Tuncay AKBULUT bana karşı herhangi bir saygısızlığı yoktur ve ben kendisini de severim. Ancak Tuncay AKBULUT (Kendi ifadesine göre) henüz liseyi dışarıdan bitirmeye çalışıyor.. Azimli bir insan. Ama bir insanın Özel Kalem Müdürü atanabilmesi için illaki üniversite mezunu olması gerekiyor.
Ama hukuk Fakültesini bitirdim diyen başkan illada Tuncay diyor başka bir şey demiyor.. Ve kanunlara inat onu özel kalem müdürü olarak atatmaya çalışıyor..

Yine Belediye Kasasının Hesap uzmanı gibi çalışan Mustafa GÜNDÜZ’ün başkan yardımlığı da aynı şeklide. Mustafa GÜNDÜZ’ü hayırlı olsun başkan yardımcısısın diyen ERDOĞAN’ın bu kararı Ankara’dan döndü. Ancak Mustafa Gündüz’de başkan yardımcısı gibi yetkiye sahip ve Başkan il dışında olduğu zaman Başkana o vekalet ediyor..

Bunlar küçük şeyler.. Küçücük yazı ve resim arşivlerini şöyle bir karıştırdım ve gözüme neler takıldı neler.. Ve bu gözüme takılanlar sayesinde vefasızlıkla suçlanan başkanın aslında ne kadar vefalı olduğunu gördüm. Şimdi tek tek bunları hazırlıyorum.. Ancak sayın başkana ufakta olsa bir tavsiyem var. Sayın Başkan gittiğin yol yol değil.. O kadar çok hata yapıyorsun ki hangi birini sayacağımızı bilmiyoruz.. Aslında belediye ile ilgili çok faza da olumsuz haber yapıp felaket tellallı da olmak istemiyoruz. Ama ne yazık ki hep olumsuzluklar geliyor bize..
Biz sizi seviyoruz. Size oy veren 40 Bin kişi kadar seviyoruz.. Onun için size tavsiyemiz Ali ERDOĞAN efsanesini bitirmeden kendinize çeki düzen vermeniz. Mesela çok övündüğünüz çöp işi… Daha şimdiden is kokular geliyor… mesela Çatı meselesi.. Mahkemeden dönmesi muhtemel ve sizi ağır cezaya yollayacak bir olay.. Mesela AKM de dönen dolaplar.. Ona hiç girmeyeceğiz.. Mesela şu ağır cezada yargılanıp ceza aldığınız ve sonrada belediye imkanları ile temizlettiğiniz yer.. İşten çıkarılan işçiler, İşe alınanlar, Müdür atamaları daha neler neler.. Evet sayın başkan bütün bunların dışında seçim öncesi söz vermiştiniz aşağıdaki makam odasında oturacaktınız.. Bizde “hadi ordan” demiştik hani.. Sizi orda hiç gören yok. Valla ben bu seçim size oy vermedim onun için keşke ellerim kırılsaydı demiyorum ancak size oy veren 40 bin kişiyi düşünün ve aklınızı başınıza alın.. Yoksa Ali ERDOĞAN efsanesini ve MHP’yi Uşak’ta dibe vurduracaksınız.. Bizden söylemesi.. Dost acı söyler.. Eski dostlar daha da acı söyler haberiniz olsun.. Demedi deme Ali Bey…

Ha bu arada resme bakıp ta Ali Bey’in surat astığını falan düşünmeyin aramızda koyu bir sohbet vardı ama resim çekilirken nedense birden ciddileştiJ) Bu arada Ali Beyle kavga ettiğimizi sanan Tuncay AKBULUT’da koşup gelmiş yanımızaJ


 

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.