Uşak TV

KAYNAYAN KAZAN UTAŞ’TA GENEL MÜDÜR DE GİTTİ

Hit haberler

KAYNAYAN KAZAN UTAŞ’TA GENEL MÜDÜR DE GİTTİ

Kaynayan Kazan UTAŞ’ta beş ayda 2 Yönettim değişti bir Genel Müdür’ün kafası koparıldı. UTAŞ Genel Müdürü’nün başını da Belediye Meclis ve Encümen Üyesi Utku DEMİRÖZ’ün yediği gelen bilgiler arasında. İddialara göre Metin ÇEKÇEK yönetiminde bulunan tüm kişiler MHP li Belediye Meclis üyelerinden oluştu ve hepsine de aylık 2 Bin TL civarında oturum ücreti ödenmesi için karar verildi. Şirketin zarar ettiğini belirten Genel Müdür Uğur Bekar ise bu karara karşı çıktı. Bunun Üzerine Utku DEMİRÖZ para almayacağını söyledi. Ancak bazı konuyu bilenler yönetimden karar çıkınca bu paranın yıl sonunda ödeneceğini söylüyorlar..

İşte bu olay zaten oldukça sıkıntılı günler geçiren Uğur BEKAR’ın başını yedi. Uğur Bekar aslında son derece dürüst, çalışkan ve UTAŞ’ı adam etmeye çalışıyordu. Ancak Uğur Bekar’ın bir türlü istediği gibi çalıştırılmadığı haberleri geliyordu. Uğur Bekar’ın yerine kimin atanacağı merakla bekleniyor..
Aslında tasarruf olsun diye klimayı bile çalıştırmayan Uğur Bekar’ı bir defa ziyaret ettiğimizde demiştim. Uğur bey bu işler sizin bildiğiniz gibi yürümez, sizi çalıştırmazlar, siz baş edemezsiniz demiştim… Demedimmi Uğur Bey.. Aslında Allah seni kurtardı geçmiş olsun. Verilmiş sadakan varmış..

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.