Uşak TV

İŞTE UTAŞ VE UŞAK BELEDİYESİNİN ZENGİN ETTİĞİ HURDACI!

Hit haberler

Bu fotoğrafa İyi bakın... Bu fotoğraf çok şey anlatıyor aslında.. Ama bakmasını bile görmesini bilene..

Fotoğraflardakinden Nurullah Cahan'ı tanımayanınız yoktur herhalde.. Eski belediye Başkanı Uşak'ın Başkomutanı.. Arkasında bir enkaz belediye bırakıp gitti. şimdi yönetim hacizlerle uğraşıyor.. 700 Milyon borç. Çiftliğe çevrilmiş bir belediye ve UTAŞ. Ama yandaşlarının hepsi mülti milyoner..

Ortadaki vatandaş Niyazi Gülcan. 23 Ağustos 2016 da tuzağa düşürüldüğümüz UTAŞ’ın Baş şoförü Nazmi Peker’in Kuzeni Anıl Önder’in çiftliğinde kafamıza silah dayayıp belediye aleyhine yazı yazmayacaksın diye tehdit eden adam. Telefonlarımı gasp eden adam. Ondan fazla Utaş İşçisini Nazmi Peker ile birlikte beni tuzağa düşürüp gasp ederek yakan adam. Olaya kendi yeğenlerini ve çalışanlarını da dahil eden kişi. İşçi olarak başladığı UTAŞ’ta işinden çok karıştığı olaylar ile şefliğe yükselmiş bir isim. Nazmi Peker ve Ali Rıza Çümen ile birlikte belediye işçisini UTAŞ’da döven ve dava açılan kişi. Gasp ve Hürriyetten Yoksun kılmadan 18 Yıl 4 ay ceza aldı. Nurullah Cahan ve Ali Rıa Çümen’in kara kutusu. Konuşursa hepsini yakar.

 UTAŞ’ta hurdaların sevkiyatını da iyi bilen Gürcan’ın yanındaki isme gelince.. Esas bomba orda..

Belediye Ve UTAŞ’ın çok sevilen Hurdacısı Hakan Gürcan

UTAŞ’ın bütün hurdalarını resmi ve gayri resmi alan adam. Seçim öncesi UŞAK Belediyesin çöp konteynerlerini Pazar bir gün hurdacılar sitesinde Özcan Çığlı’nın deposuna taşırken yakaladığımı ve o zamanın Belediye Başkan yardımcısı İsmail Ünal’ın yan çizmesi ile kurtulan hurdacımız. Neymiş efendim çöp konteynerleri preslenip geri gidecekmiş. Bizde yedik. Hakan Gürcan bütün yıkılan binaların Atatürk Kapalı Spor salonunun sözde yıkını yapan ama gerçekte UTAŞ’ın yıktığı hurdalarını satın alan vatandaş. 5 yıl önce ucuz eski bir kamyonet ile hurda toplarken Ali Rıza Çümen ve UTAŞ’çılar ile yolları kesişince hay

atı değişen bir genç. Bu gün için milyonlarca lira mal varlığından söz ediliyor.

Yine birkaç yıl önce el altından satılan UTAŞ’ ve Belediye

hurdalar aynı şahsa satılmış ve bu tarafımızdan belgelenmişti. Hakan Gürcan da hurdaları Hurdacılar sitesinde bulunan Özcan Çığlı’ya satıyor. UTAŞ ve Belediye deposundan yüzlerce ton hurdalar bu kişiler tarafından alındı. Hurdalar taşınırken bir çok kamyonun kantar’a bile girmediği gelen bilgiler arasında.

HAKAN GÜRCAN ALİ RIZA ÇÜMENDEN ARAÇ ALMIŞ

Uşak Belediyesi ve UTAŞ’ta hurdaların karakutusu olan Hakan Gürcan ile UTAŞ’ta kavga dövüş darp, gasp işlerine karışan Nazmi Peker ve Niyazi Gülcan arasındaki dostluk Ali Rıza Çümen ile de devam etmiş. UTAŞ’ın maaş almayan başkanı Ali Rıza Çümen oğlunun kullandığı aracı da Hakan Gürcan’a satmış.

HURDALAR NURULLAH CAHAN’IN KAYINBİLADERİNE ZİMMETLİ

Uşak Belediyesinin yok olan hurdaları Eski Belediye Başkanı Nurullah Cahan’ın Kayınbiladeri Yavuz Böce’ye zimmetli.

Hakan Gürcan'ın Ali Rıza Çümenden aldığı araç

Niyazi Gülcan yeğeni Emre Gülcanı da gasp olayına karıştırarak 18 yıl 4 ay ceza almasına neden oldu. Emre Gülcan da UTAŞ'ta şef oldu. 

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.