Uşak TV

İŞTE UŞAK'IN EN ÇOK KONUŞULAN İSMİ MUSTAFA GÜNDÜZ!

Hit haberler

Mustafa Gündüz.. Onu iki yıl öncesine kadar çok az kişi tanıyordu. Kendi halinde bir garnitciydi. İddialara göre oturduğu ev bile kiraydı.Şimdi ise Uşak'ın en çok konuşulan milyoneri.

 Mustafa Gündüz.. Onu iki yıl öncesine kadar çok az kişi tanıyordu. Kendi halinde bir garnitciydi. İddialara göre oturduğu ev bile kiraydı.

Nurullah Cahan’ın Belediye Başkanı seçilmesi ile birlikte UTAŞ’ın başına Ali Rıza Çümen getirildi. Ali Rıza Çümen Beton santrali kurmak için çalışmalara başladı. UTAŞ’a belediyeden kaynaklar aktarıldı. UTAŞ’ta beton santralini kurdu. Ancak Milyonlarca lira harcayarak beton santralini kuran UTAŞ her nedense Mikser ve pompa gibi araçları almayarak Mustafa Gündüz’e bayilik verdi ve başka isteyen hiç kimseye bayilik vermedi. Mustafa Gündüz’de krediler çekerek Pompa, Mikser gibi araçları alarak beton satmaya başladı. Mustafa Gündüz’ün yıldızı esas bundan sonra parladı. İddialara göre Belediye Başkanı Nurullah Cahan’da büyük inşaat sahiplerine betonu UŞAK Beton’dan almaları konusunda baskı yaptı. Bu arada Modern Beton’a ruhsat verilmedi ve tesis mühürlenerek beton satışı engellendi, DOĞUSAN’ın ise şehir içine beton satması engellendi.

Mustafa Gündüz müteahhitlere daire karşılığı beton vermeye, Uşak Belediyesinin tüm inşaatlarına beton vermeye başladı. Öyle ki Uşak Belediyesinin neredeyse tüm ihalelerini alan UTAŞ kendi sattığı betonu Mustafa Gündüz’den geri aldı.

ERDEK TE 5 MİLYON TL’YE GRANİT OCAĞI ÇANAKKALEDE FABRİKA

Mustafa Gündüz bu arada Balıkesir’in Erdek ilçesinde İşçisi Veysel Çelik adına 5 Milyon TL ye bir granit ocağı aldı. Yine Çanakkale de de bir granit fabrikası satın aldı.

MUSTAFA GÜNDÜZ UTAŞ’IN BEL KEMİĞİ OLDU

Granit ve Beton kralı oluveren Mustafa Gündüz bu arada UTAŞ’ın bütün işlerini yapmaya başladı. UTAŞ’ın Atapark’ta bulunan ÇAYZADE, Hamam ve benzeri yerlerdeki çevre düzenlemesi ve işlerini Mustafa Gündüz yapmaya başladı.

GRANİTLER UTAŞ’IN TAŞ FABRİKASINDA KESİLİYOR

Bu arada Mustafa Gündüz’ün belediye baskısı ile sadece beton değil Granit konusunda da çok büyük müşteriler kazandığı ve adeta iş yetiştiremez hale geldiği ve UTAŞ’ın Taş fabrikasında Granitlerin kesilmeye başladığı da gelen bilgiler arasında.

KAYINBİLADER ÜZERENE PARKE TAŞI FABRİKASI

Mustafa Gündüz ve Utaş o kadar iç içe olmuş ki UTAş başkanı Ali Rıza Çümen’in lüks Jeep ini de Mustafa Gündüz almış. Utaş’ kendi parke taşı fabrikasını çalıştırmazken yine Mustafa Gündüz’e kapı açmış ve Mustafa Gündüz’de hemen kayınbiladeri Ramazan Altıntop üzerine bir karo parke taşı fabrikası kurmuş. İlk etap ta UTAŞ ile aralarında tam 200 Bin metrekare yaklaşık 9 Milyon TL Lik bağlantı yapıldığı ve bu rakamın 1 Milyon Metrekare olarak planlandığı iddia ediliyor.
MUSTAFA GÜNDÜZ'ÜN GİZLİ ORTAKLARI KİMLER

Peki Mustafa Gündüz nasıl oluyor da birden bire bu kadar büyüdü ve bu kadr iş bağladı. Bu işlerde yalnız mı yoksa gizli ortakları mı var. Esas meselede orda başlıyor. Yarın Mustafa Gündüz ve Gizli ortakları kimler olabilir bunu ele alacağız. 







Yorumlar (8)

Repet 8 Yıl Önce

Taktik

Bak bi 8 Yıl Önce

Bu resimdekiler mi milyonluk la bunlar mülteciye benziyo yanlış duydun bence üsdad

Emine ozdemir 8 Yıl Önce

Can yakanin cani yansin hak yiyenin cigerleri kanser olsun

**** 8 Yıl Önce

her çıkışın birde inişi vardır

ayhan yilmaz 8 Yıl Önce

laaa benim patronum olur mustafa gunduz ne diyonuz siz oyle dil uzatmadan once bi da oyle yazinbessenediriscisiyimadam risk alarak bu seviyeye ciktihangimizriskalirizsoylermisiniziftira atmayin arkadaslar adam ve her konuda bilmeyenler karalama yapmasin bu isin obur dunyasidavarben sadece bi isciyim biz iscilerpatronumuzdan memnunuz150kisiyeisveriyoristihtamyaratiyordahaneyapsinkibenhelalolsundiyorumkafasicalismiskiyapmisisadamiolmuscekemeyenlervarheralde

inşaatcı 8 Yıl Önce

usta; elektronik ve yazılım konusunda uşak, süleyman demirel, ve ahmet yesevi olmak üzere 3 tane üniversite bitirdim. matematiğim ve fiziğim gayet iyi, orta derecenin üzerinde teknik İngilizcem var. küçük yaşta yetim kaldım, inşaatta çalışıyorum, hiç arabam olmadı, kiralık evde oturuyorum, kıt kanaat geçinip gidiyorum çoluk çocuğumla çok şükür. çok param olmadı hiç, biraz borcum var, siyasetçi akrabamda olmadı, cemaatim, tarikatımda. şirket kurmayı düşünüyorum. uşakta olur mu sizce?

vatansever 8 Yıl Önce

devletin malından gram çalanın burnu sürtülsün iki cihanda huzur bulamasın...çoluğundan çocuğundan değil kendinden çıksın....eğer bu idialarınızdan eminseniz cumhurbaşkanlığına hergün mail halinde yazsnıza yada savcılığa suç duyurusunda bulunsanıza.....

Mehmet 8 Yıl Önce

Arkadaş böyle haberleri ilkkez duymuyoruz.hayatı çok değişen insanlar gördük.Eğer hAksız bir ithamsa özür dilenmesi gerek ve rabbim çok versin demek gerek.Eğer haber doğru ve bir mazlumun hakkı bile yenildiyse burunlarından gelsin.özellikle bu tür haksızlık yapanların genelde en sevdiklerinden çıkıyor perişn oluyorlar.çok şahit oldum

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.