Uşak TV

HERKES ONU İŞTEN AYRILDI BİLİYORDU! TIKIR TIKIR MAAŞ ALMAYA DEVAM ETMİŞ

Hit haberler

Uşak Eski Belediye Başkan Yardımcısı Hüseyin Ufuk Uğur’un sağ kolu ve kara kutusu, AK Parti Uşak Gençlik Kolları Başkanı Av. Enes Kale’nin kardeşi Mustafa Kale’nin aylardır hiç işe gitmeden tıkır tıkır maaş aldığı ortaya çıktı.

Av. Hamza Kale’nin oğlu olan Mustafa Kale ilk olarak babasının işyeri komşusu olan Milletvekili İsmail Güneş’in danışmanlığını yaparak memuriyet hayatına atıldı. İsmail Güneş’in aracını cadde ortasına park edip trafiği tıkayarak sitemize konul olan Mustafa Kale Güneş’in görev süresinin dolması ve bir daha aday yapılmaması ile boşta kalmıştı. Mustafa Kale daha sonra Uşak Belediyesinde sözleşmeli olarak işe başladı. Hüseyin Ufuk Uğur’un adeta kara kutusu oldu. Sağ kolu oldu. Daha sonra ne olduysa Hüseyin Ufuk Uğur tarafından uzaklaştırıldı ancak tıkır tıkır maaşını almaya devam etti. Çünkü işine son verilmedi. Mustafa Kale’nin önce UTAŞ’ verildiği burada da hiç işe gitmediği 6 ay kadar öncesi ise Atatürk Kültür Merkezine görevlendirmesinin yapıldığı ancak burada da hiç işe gitmeden maaş aldığı ortaya çıktı. Atatürk Kültür Merkezinde çalışıyor görünüp maaş alan Kale’nin eşine ait anaokulunda çalıştığı iddia ediliyor.

Mustafa Kale’nin işe gelmediğini fark eden yeni Atatürk Kültür Merkezi Müdürün tutanak tuttuğu da gelen iddialar arasında.

Mustafa Kale’nin kardeşi Av. Enes Kale de daha önce UTAŞ ta adeta suç örgütü gibi çalışanların avukatlıklarını yapıyordu. Ancak geçtiğimiz günlerde yine komşuları Av. Fahrettin Tuğrul AK Parti il başkanı olması ile Enes Kale de AK Parti il gençlik kolları başkanı oldu. Fahrettin Tuğrul’un isteği üzerine UTAŞ elemanlarının avukatlığından çekilmişti.

Av. Hamza Kale aynı zamanda milli Eğitim’in avukatlığını yapıyor. Halk arasında bir deyim vardır Dağda domuzu eksik diye. İşte böyle konumda olan bir ailenin oğlu olan Mustafa Kale’nin bankamatik memuru çıkması ve aylık 4 Bin 800 lira maaş almasını sizlerin takdirine bırakıyoruz.

Dürüstlüğüne güvendiğimiz AK Parti İl Başkanı Av. Fahrettin Tuğrul ve Uşak Belediye Başkanı Mehmet Çakın’ın bu konu da ne yapacağının da takipçisi olacağız.

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.