Uşak TV

HEDİYE EDİLEN 500 MİLYARLIK ARSA’YA SORUŞTURMA

Hit haberler

HEDİYE EDİLEN 500 MİLYARLIK ARSA’YA SORUŞTURMA

Çiftçi Kormuma Meclisi Başkanının enişteye adeta hediye ettiği arsa ile ilgili olarak soruşturma başlatılıyor. Belediye meclisinde Ak Partili Meclis üyeleri tarafından dile getirilen ancak hiç bir işlem yapılmayan Çifti Malları Koruma Meclisinin arsası ile ilgili www.usak.tv nin haberi üzerine soruşturma başlatılıyor. Belediye Başkanı Ali ERDOĞAN’ın Uşak Valiliğine resmi yazı yazarak soruşturma yapılmasını istediği ortaya çıktı.

Çiftçi Koruma Meclisi Toki yolu üzerinde bulunan 1951 Metrekarelik çok değerli arsasını sessiz sedasız Başkan Gıyasettin EROL’uın eniştesine sadece 80 Bin TL’ye satmış, Bu satıştan hemen sonra aynı arsa önce 290 Bin TL’ye başka birine ondanda 390 bin liraya müteahhite satılmıştı. Hiç bir ilan ve hiç bir duyuru yapılmadan enişteye adeta hediye edilen arsa olayı Uşak’ta gündem yaratmıştı. MHP’den Belediye Meclisine aday olan Gıyasettin EROL 15 Bin lira civarında borç için arsayı satmak zorunda kaldıklarını iddia etmişti.

Uşak Belediye Meclisi tarafından seçilen Çiftçi Malları Koruma Meclisi genelde seçilemeyen meclis üye adaylarından seçilmişti. Arsa olayının patlak vermesi nedeniyle bu satştna haberi olmayanların büyük tepki gösterdikleri Başkan Gıyasetin Erol ve yönetimine adeta ateş püskürdükleri gelen haberler arasında.

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.