Uşak TV

GELEN GİDENİ ARATIYOR.. SAĞLIKCILARA ALLAH SABIR VERSİN

Hit haberler

GELEN GİDENİ ARATIYOR.. SAĞLIKCILARA ALLAH SABIR VERSİN

Eski Sağlık Müdürünün defalarca yolsuzluk iddialarını yazdık,
Usulsüz işleri yeteri kadar denetlemiyor diye yerden yere vurduk.
Devletin olanaklarını özel işlerine kullandığı için eleştirdik..
Ancak yeni gelen müdür İsmail ALKAN çok daha hızlı başladı…

Yeni Sağlık Müdürümüz İsmail ALKAN yıllardır Sağlık Müdürlerinin makam şoförlüğünü yapmakta olan adaşı İsmail’i Devletin kendisine her işinde kullanmak için görevlendirdiğini düşünmüş olsa gerek ki, özel aracının bakımı için görevlendirmede sakınca görmemiş.

Geldiği günden beri bize iletilen bilgilere ve yaptığımız araştırmalara göre devletin olanaklarını şahsi çıkarları ve işleri için kullanmayı kendisine hak zanneden müdür bu kısa sürede, yaptıklarının yanlışlığını kendisine anlatan olmadığından olsa gerek çekirge misali bir çok kez bu işlere tenezzül etmiş . Ancak herhalde ilahi adalet demek yanlış olmaz yine devletin makam şoförünü kendi özel aracının bakımı için aracını Ford servisine götürmesi için görev vermiş. Üstelik mesai saati dışında..

İlahi adalet dedik ya yılların makam şoförü İsmail KILINÇ, müdürünün gözü gibi baktığı aracını bir minibüse arkadan çarpmış ve yaklaşık 7 bin TL hasar meydana gelmiş.

Hemen tutanaklar tutulmuş aracın fireni tutmadı vs denmiş ama hata oranı makam şoförü İsmail’de olduğundan karşı tarafın sigortasından hasarı talep etmek mümkün değilmiş. Meğer Sağlık Müdürü kaskoda yaptırmamış aracına.

Sağlık müdürü aracında meydana gelen hasarı makam şoföründen istemiş, ancak şoför İsmail bu kadar rakamı ödemesinin mümkün olmadığını söylemiş. Sağlık müdürü İsmail ALKAN o haftayı çok üzgün ve sinirli bir şekilde geçirmiş. Daha sonra bari 3 milyar öde talebinde bulunmuş şoförden ama şoför sağda solda beni özel işi için görevlendirdi dediği için üzerine gidememiş. Bunun üzerine asıl kadrosu hizmetli olan şoför İsmail’i şoförlükten alıp hizmetli olarak hastaneye vermeyi planlamış ancak özel işi için görevlendirmiş olduğunu ve bu konunun gündem olması halinde kendisinin de sıkıntıya gireceğini düşünerek makam şoförlüğünden alıp normal garaja görevlendirmiş.

Şu anda makam şoförü İsmail Kılınç normal şoför olarak, çalışmaya çalışıyor.. Bize gelen bazı duyumlara göre Müdür İsmail ALKAN Şoför İsmail KILINÇ’tan aracın hasarının yarı parasını almış bile…

Sahi bu arada sen makam şoförünü nasıl özel aracına bindirip gönderir ve onu özel işlerin için kullanırsın diye soranlara sayın müdür “Şoför İsmail kendi işi için benim aracımı istedi bende kullansın diye verdim” diyerek cevaplamakta imiş. Bize çok inandırıcı gelmedi!

Sizce bu müdür gözü gibi baktığı aracını şoförü isteyince kullansın işini görsün diye vermiş olabilir mi? Bir başka boyutuyla başka bir soru soralım. Bir şoför müdürünün özel aracını kendi işinde kullanmak için isteyebilir mi?

Sayın Müdür’e hatırlatmak isteriz devletin olanaklarını şahsi çıkarları için kullanmak suçtur mutlaka bunun hesabı sorulur. Her ne kadar bu makamda yeni ise de bu göreve atandığına göre en azından bunu biliyor olmasını bekleriz.

Bakalım bu konularda oldukça hassas Olan Sayın Valimiz Özdemir ÇAKACAK bu kaza meselesine ne diyecek?


Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.