Uşak TV

ESKİ REKTÖRİÇE KOPYA`DA YAKALANDI!

Hit haberler

ESKİ REKTÖRİÇE KOPYA`DA YAKALANDI!

Uşak Üniversitesi Eski Rektöriçe’nin adının karıştığı kopya skandalı ile çalkalanıyor. İddialara göre Ayşin Şişman Yardımcı Doçent olabilmek için girdiği İngilizce sınavında kopya çekmiş ve bu durum tespit edilmiş.

Eski Rektör Adnan Şişman gitti gitmesine ama hala eski icraatları ve eşin karıştığı skandal ile konuşulmaya devam ediyor.

İddialara göre geçtiğimiz günlerde yardımcı Doçenlik sınavı açılmış. Bu sınava Öğretim görevlisi Ayşin şişman’da katılmış. Yine iddialara göre Ayşin Şişman ve bir başka öğretim görevlisine daha CHP Uşak Milletvekili Dilek Yılmaz’a yakınlığı ile bilinen başak bir öğretim görevlisi kopya vermiş. Bu kopya olayını hazmeden sınava giren başka bir öğretim görevlisi de kopya olayını ihbar etmiş. Yapılan soruşturma sonunda ise Ayşin Şişman ve diğer iki öğretim görevlisin sınavı iptal edilmiş. Sınav sonuç listesinde de bu kişilerin adları yazmıyor. Yalnız dikkat çekici bir olay daha var o da Jüri’nin şikayet eden öğretim görevlisini de başarısız kabul etmesi. Sınavda bir tek o başarısız olmuş…

Uşak Üniversitesi kopya skandalı ile tam bir şokta. Şimdi Ayşin Şişman ve arakadaşlarına nasıl bir ceza verileceği yada verilip verilemeyeceği tartışılıyor. Eski rektör Adnan Şişman’ın ise oldukça kızgın olduğu ve eşime komplo kuruldu diye yakındığı gelen bilgiler arasında. Anlaşılan o ki Adnan Şişman gitti ama skandalları hala bitmiyor.

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.