Uşak TV

EGEM TV’YE YARGIDAN TEKZİP TOKADI

Hit haberler

EGEM TV’YE YARGIDAN TEKZİP TOKADI

Esas Yargı Tokadını EGEM TV yedi. Günlerdir Kazım ŞEN’e saldırı yapan 24 saat hakaret ve iftiralar atarak sorumlu yayaıncılıktan bahseden yayın durdurma taleplerimizin red edilmesiyle de iyice şımaran ve “Kazım ŞEN’e Yargıdan Tokat” şeklinde yayınlar yapan EGEM TV’ye esas Yargı Tokadı geldi. Kazım ŞEN’in başvurusu üzerine Uşak 2. Sulh Ceza Mahkemesi tarafından Tekzip Kararı çıkarıldı. Bu karar “Biz belgeli yayıncılık yapıyoruz, bu nedenle Mahkeme durdurma kararı vermedi” şeklinde yayın yapan EGEM TV ye tokat gibi geldi. Tekzip kararını alan EGEM TV’nin bu tekzibi bir gün içinde yayınlaması gerekiyor ya da Asliye Ceza mahkemesine itiraz hakkı bulunuyor. Mahkeme ayrıca Egem Tv bir daha Kazım Şen ile ilgili yayın yaparsa aynı tekzibi yayından hemen sonra yayınlamasına karar verdi.
Yargı kararını alan EGEM TV ve Soner DEMİRÖZ’de birden bire 360 derece çark ederek “Bundan sonra Kazım Şen ve Mesut KESKİN’i muhatap kabul etmeyeceğiz” diyerek sorumlu yayıncılık edebiyatı yapmaya başladı. Bu arada Kazım ŞEN tarafından 4 tane daha tekzip yazısı için başvuru hazırlığı yapılıyor. Tekzip kararını EGEM TV önümüzdeki hafta içinde yayınlamak zorunda kalacak. İşte EGEM TV ye tokat gibi tekzip kararı...
Bu arada www.usak.tv ye destek için hiç bir ücret telep etmeden yardıma koşan Avuklatlarda hiç bir ücret almadan kazım ŞEN’in tazminat ve Egem Tv aleyhine açılacak olan davaların açılmasını üstlendiler. Bu arada Uşaklılardan www.usak.tv ye çığ gibi destek geldi. Hemen belirtelim biz Egem TV gibi saldırı ve belden aşağıya vurmadan adam gibi yayaıncılık yapmaya devam edeceğiz. Soner DEMİRÖZ ve Elemeanlarının belediyeye kestiği her faturada yaptıkları her yanlışt karşılarında olacağız. Çünki Belediyenin tek kuruşunda Yetim hakkı var.. Biz bu bilinçle yayııncılığımıza devam edeceğiz.









Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.