Uşak TV

DAMATLARIN, KIZLARIN İŞİ TAMAM ŞİMDİ SIRA BACANAK ÇOCUKLARINDA

Hit haberler

DAMATLARIN, KIZLARIN İŞİ TAMAM ŞİMDİ SIRA BACANAK ÇOCUKLARINDA

Bu zamanda istediğiniz üniversiteyi bitirseniz de . Bir işe girebilmek için tekrar KPS gibi zorlu sınavlardan geçmek zorundasınız. Ekmek aslanın ağzında değil artık bağırsaklarında.

 Ancak Babanız, kayınpederiniz yada dayınız Milletvekili ise bu kadar sıkıntı çekmenize gerek yok.. Nasıl olsa bir formül bulunur ve en iyi devlet dairelerinden birine kapağı atasınız.. Şimdi artık damatlar çocuklar iş buldu sıra yeğenlere köylülere ve yakın akrabalara geldi.

Uşak Ak Partili vekillerin adını Damat’a kardeşe ve kıza yapılan atamalarla çok konuştu. Mustafa ÇETİN’in önce kardeşinin ataması, hemen ardından damadının Tekirdağ Valisine Özel Kelem müdürü yapılıp bir ay göreve gittikten sonra önce TRT’ye memur daha sonrada TOKİ’ye Uzman lmasını ulusal basından takip etti. Nuri Uslu’nın kızının çok tartışmalı ve usulsüz bir şekilde Üniversiteye öğretim görevlisi yapılması, Uşak’taki kamu kurum ve kuruluşlarda Dereköylülerin ve Mustafa ÇETİN’in en iyi yerlere getirilmesini www.usak.tv ortaya çıkardı.

Geçtiğimiz günlerde Mustafa ÇETİN’in bacanağının oğlu’nu Uşak Valisine özel Kalem Müdürü olarak atattırmak için çaba gösterdiğini yazmıştık. Mustafa Çetin zaman kesinlikle böyle bir olayın söz konusu olmadığını söylemişti. Ancak aldığımız haberlere göre Mustafa ÇETİN’in Bacanağının oğlu Vali’ye Özel kalem müdürü olmak üzere. Kadrsu Büyük Menderes Havzası birliğinde olan, Birlik şuanda denizlide faaliyet göstermesine rağmen Denizliye gitmeyen ve Valilik özel kalem müdürlüğünde görevlendirilen Mustafa ERKEN’için Özel kalem Müdürlüğü makamı hazırlanıyor.Vali Özdemir ÇAKACAK’ın yaptığı herkes tarafından bilinen Ramazan TOPAL’a manevi baskı yaparak emekliye ayrılmaya zorlamasından snra, Valilik özel Kalem Müdürlüğüne emniyetten Ali GELEŞ bakıyor. Ancak geçtiğimiz hafta Valilik Özel Kalem Müdürlüğü lojmanının Mustafa ERKEN’e tahsis edilmek üzere olduğu ve 17 Haziran’da Mustafa ERKEN’in buraya taşınacağı iddiaları Valilik koridorlarında konuşulmaya başlandı. Hiçbir memurluk tecrübesi olmayan Mustafa ERKEN’in

657 Sayılı Devlet Memurları Kanunu’nun 59’uncu maddesinin herhangi bir sınav şartı aranmaksızın memur ataması yapılabilmesi nedeniyle devlet memurluğu kadrosuna kavuşturulması bekleniyor. Mustafa ÇETİN’in bu atama işini www.usak.tv de çıkan haberlerden sonra bir süre askıya aldırdığı suların durulması üzerine şimdi harekete geçtiği iddia ediliyor..

Eh ne diyelim Asil Çocukları KPS ÖSS uğraşsın dursun Vekil çocukları ve akrabaları için böyle bir dert yok.. Hydi hayırlısı. Uşak’ın yeni özel Kalem Müdürü şimdiden hayırlı uğurlu olsun..

Mustaf Erken Valinin toplnatılarına katılarak adeta Özel Kalem Müdürlüğü için kendisini yetiştiriyrdu.

USAK.TV MUSTAFA ÇETİN’İN BACANAĞININ OĞLUNU ÖZEL KALEM MÜDÜRÜ YAPACAĞINI AYLAR ÖNCE DUYURMUŞTU..

//www.usak.tv/haber.asp?xid=1924

VEKİL’DEN AKRABALARA KIYAK ATAMA İDDİASI

 

Damadına yaptığı jet kıyak ve jet atama ile adını duyuran sonra kardeşinin hızlı yükselişi ile dikkatleri üzerine çeken Uşak Ak Parti Milletvekili Mustafa ÇETİN Uşak’ta adeta Dereköylüler imparatorluğunu kurduğu iddia ediliyor…

2007 seçimlerinde AK Partiden Uşak Milletvekili adayı olan ve birinci sıraya yerleşen Mustafa ÇETİN’in ilk işi kardeşine yaptığı kıyak oldu. İzmir Milli Eğitimini kardeşine yaptığı kıyak ile birbirine katan Mustafa ÇETİN’in haberi Hürriyet Gazetesinde:

 

 

"AKP’li Milletvekili’nin kardeşine torpil yapıldığı iddia edildi.

AKP Uşak Milletvekili Mustafa Çetin’in kardeşi İsmail Çetin, Milli Eğitim’de hızla yükseldi. Ağabeyi müsteşar yardımcısı iken İmam Hatip Lisesi tarih öğretmenliğinden, İzmir Milli Eğitim Müdürlüğü Şube Müdürü yapılan İsmail Çetin, ağabeyinin milletvekili seçilmesinin hemen ardından yönetici atama ve koordinasyon görevine getirildi ve Milli Eğitim Müdürü Kamil Aydoğan’dan sonra ‘ikinci adam’ oldu. Ağabeyi milletvekili olur olmaz İsmail Çetin’e ‘üst görev’ verilmesi İl Milli Eğitim Müdürlüğü çalışanları arasında hoşnutsuzluk yarattı" şeklinde verildi.

Mustafa Çetin İkinci olarak Ulusal basına damadına yapılan kıyak ile konu oldu.

Hürriyet Gazetesine manşet olan Mustafa ÇETİN’in haberi:

"Adı Volkan Metin. Kayınpederi olan AKP Uşak Milletvekili Çetin’in ricasıyla TOKİ uzmanı olarak işe başladı.

Kayınpederin arkadaşı Tekirdağ Valisi de, damat Çetin’i, Özel Kalem Müdürü olarak atadı. Hem de sınavsız. Polisevi’nde konakladı. İki kez 15’er gün izin aldı. Bir ay sonra da TRT’ye geçiş yaparak, Ankara’ya gitti." şeklinde

 

Mustafa Çetin kardeş ve Damat kıyağından sonra Uşak’ta da köylü ve akrabalarına kıyak geçtiği iddiaları ortalıkta dolaşıyor..

Mustafa Çetin Eşme’de bulunan Bacanağının kızını Kaymakamın sekreteri yaptı

Yine köylüsü ve uzaktan akrabası olduğu iddia edilen Uzman Çavuşluktan geçme Ö. Adlı kişiyi Özel İdare Personel servisine görevlendirtti.

Yine Köylüsü Güllü Belediyesinde tekniker kadrosunda olan şahsı Ulubey Özel İdare Müdürlüğüne vekaleten atattı..

Bacanağının oğlunu önce Büyük Menderes Havzasına birliğine sözleşme olarak aldırttı sonra bu birlik başkanlığı Denizliye geçince Valilik özel kalem müdürlüğü bürosuna görevlendirtti... İddialara göre Mustafa Çetin Bacanağının oğlunu emekliye ayrılacak olan Özel Kalem Müdürünün yerine atatmaya hazırlanıyor.. evet iddialar bunlar.. Bakalım Mustafa Çetin bu atatma işlerine ne diyecek?

Yoksa oda Kızını üniversiteye Öğretim görevlisi yatırtan Nuri Uslu Gibi haberim yok mu diyecek?

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.