Uşak TV

CUMHURBAŞKANI SÖZCÜSÜNÜ FETÖ'DEN EN ÇOK ADI GEÇEN İSMİN JEEPİYLE GEZDİRMİŞLER

Hit haberler

Dün Yılbaşı gecesi Cumhurbaşkanı Sözcüsü İbrahim Kalın'ın Uşak'ta UTAŞ'a ait Kayaağıl termal tesislerinde krallar gibi ağırlandığını saz çalıp birlikte türkü söylediklerini yazmıştık. Üstelik be gecede Atatürk düşmanı Uşak Belediyesin hortumcularından Fettahoğlunun gizli ortağı Eyüp Gökhan Özekin UTAŞ Başlkanı Ali Rıza Çümen ve Belediye Başkanı Nurullah Cahan'ın eşleri ile birlikte katıldığını yazmıştık. Bu haberimiz Uşak'ta bomba etkisi yarattı. Çünkü www.usak.tv nin ortaya çıkardığı bu ziyaret sır gibi saklanmıştı ve ne Milletvekillerinin ne Vali'nin ne Emniyetin ne de AK Parti İl Başkanının bu ziyaretten haberi yoktu. Biz haberimizi yazarken aslında resimde görülen Jeep'in kime ait olduğunu tahmin ediyorduk ama teyit alamamıştık. Dün net olarak öğrendik ki İbrahim Kalın'ın Murat dağına çıkarıldığı Jeep Fetö itirafçısı sözde Fetö Mağduru İskender Doğan'a ait. Evet yanlış duymadınız İbrahim Kalın'ı öyle bir tezgaha getirmişler ki Fetö itirafçısının aracı ile Murat dağına çıkarmışlar. Aracıda Eyüp Gökhan Özekin kullanmış.

Şimdi biz İbrahim Kalın'ın dürüstlüğüne inanıyoruz güveniyoruz. Ancak nasıl olur da böyle bir tuzağa düştü buna anlam veremiyoruz. Uşak Belediyesindeki yolsuzlukları usulsüzlükleri bilmeyen yok. CİMER'e BİMER'e binlerce şikayet yağıyor. Ama Belediye CİMER'in başındaki ismi Mücahit Küçükyılmaz Uşak'a konferanslara getiriyor Cumhurbaşkanı Sözcüsü gizli tatile getiriliyor üstelik Fetö İtirafçısının Jeepiyle gezdiriliyor.

Görevden alınmasına kesin gözüyle bakılan Uşak Belediye Başkanı Nurullah Cahan nedense bir türlü görevden alınmıyor.

Gazetecilere tuzak kurup telefonları gasp eden silahla tehdit eden UTAŞ Çetesi ve azmettiricileri Başsavcı tarafından kurtarılmaya çalışılıyor, Ama yolsuzlukların çığ gibi büyüdüğü Uşak Belediyesine kimse bir şey yapmıyor.

Uşak Belediyesi ve UTAŞ adı Fetö ile geçen şirketlerden milyonlarca liralık alışveriş yapıyor, Uşak Belediyesin malları önce UTAŞ sonr Eyüp Gökhan Özekin'in gizli ortağı olduğu Fetteh erdoğan'ın üzerine geçiriliyor sonra başkalarına satılıyor kimsenin sesi çıkmıyor. MHP İL başkanı ve bzı MHP li yönecilere Fettahoğlundan çalışmadıkları halde maaş bağlanıyor, sigortaları yatırılıyor.

İskender Doğan Cumhurbaşkanının adını Kullanıp bazı Firmalardan UTAŞ Uşakspoar'a maddi destek talep ediyor, sonra bu olaydan Cumhurbaşkanlığının haberin olmadığı ortaya çıkıyor, ancak Aynı İskender Doğan'ın Jeepiyle Cumhurbaşkanının sözcüsü Murat Dağına çıkarılıyor. Sizce de bu işte bir gariplik yok mu?

Yorumlar (1)

ŞAHİN 6 Yıl Önce

KALIN GÖKHAN NURULLAH ALİRİZA UFUK YAŞASIN SAADET

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.