Uşak TV

ÇOCUKLAR YAŞLILAR VE ÇALIŞANLAR UNUTULDU

Hit haberler

Yılbaşı akşamı yapılan ziyaretler bu yıl yapılmayarak bir gelenek sona erdirildi.

 Vali, Belediye Başkanı, Emniyet Müdürü ve Alay Komutanları ile bazı üst düzey protokol üyelerinin yılbaşı gecesi Yetiştirme yurdu, Hastane, Huzurevi, İtfaiye, 112 gibi yerleri ziyaret edip çalışanların yeni yıllarını kutlamaları çocuklara hediyeler vermesi gelenek haline gelmiştir.

Ancak bu yılbaşı Vali Ahmet Okur Uşak’ta olmasına rağmen ne yazık ki bu geleneği bozdu. Vali istemeyince de ne belediye başkanı ne de diğer protokol üyeleri yılbaşı gecesi çalışanları ziyaret etmedi. 30 Yıllık Gazetecilik hayatımda bu yılbaşına kadar hiçbir Vali’nin bu geleneği bozduğuna şahit olmadım.

Şimdi Sayın Vali Ahmet Okur’a soruyorum Yılbaşı gecesi yetiştirme yurdunu ziyaret edip çocukları sevindirseniz, Çeşitli hediyeler verseniz, Huzurevini ziyaret edip yaşlıları sevindirseniz, Hastaneyi ziyaret edip hastaları sevindirseniz, yılın ilk bebeğine bir küçük altın taksanız, 112 ve İtfaiye çalışanlarını polis karakollarını ziyaret edip çalışanlara moral verseniz, Jandarmayı ziyaret edip er ve erbaşların yeni yıllarını kutlasanız kötü mü ederdiniz?

Bence çok iyi ederdiniz. Siz yeni Vali oldunuz belki bu geleneği bilmiyorsunuzdur diyeceğim ama bilmemenizde imkansız.

Diyelim ki Vali Bey unuttu ya da bu geleneği bilmiyor. Belediye Başkanı Nurullah Cahan’ın hatırlatması gerekmez miydi? Bu yıl Yetiştirme yurdundaki çocuklar, Huzurevindeki yaşlılar, Hastanelerdeki hastalar, 112 Çalışanları, İtfaiye ve Polis teşkilatı çalışanları maalesef yeni yıla buruk girdiler. Umarız gelecek yıllarda Sayın bu geleneği unutmaz. 

Yorumlar (4)

Elmalıdere yi de unuttular. 8 Yıl Önce

Elmalıderede hangi hizmetler eksik.kim kamusuçu işlemş. Bunları da arştırsın vali il valisi.

u. gündüz 8 Yıl Önce

Bu yılbaşı dediğiniz şey bizim kültürümüzde yok. Sonradan başımıza sarılmış bir frenk illeti, gavur adeti. Siz de bunun müdafasını yapmayın. Vali beyi tebrik ederim, dilerim ilgisiz kalmaya devam eder.

kamyoncu 8 Yıl Önce

çokmu önemli yılbaşı kutlaması sayın editör bence iyi yapmış valimiz tebrik ederim gelenekle devlet işleri yürümez. bizden olmayan bir şey kutlanmaz yılbaşı bizim adetlerimizden değil

peki gavurlar ramazan kurban... 8 Yıl Önce

çocuk yuvası huzur evi gibi mekanlara yılda belki en az 10ar defa gidiliyor. bu gece de gidilecek diye dayatmanın bir anlamı yok. ramazanda kurbanda belirli gün ve haftalarda defalarca gidiliyor. yılbaşında bırakalım da herkes evinde rahat rahat otursun. vali bey doğru yapmıştır, herkes aynı düşünmek zorunda değil.. hiçsen gavurun ramazan kurban kutladığını gördün mü?

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.