Uşak TV

BU TALANA BU YOLSUZLUKLARA, BU HIRSIZLIKLARA BİR DUR DİYECEK KİMSE YOK MU? 

Hit haberler

Nurullah Cahan, Hüseyin Ufuk Uğur ne oldu müfettiş soruşturmaları sizi gerdi mi? Baş Danışman sıfatı ile sorumluluk yok imza yetkisi yok ama sen hazırlayacaksın kuklaların imzalayacak öyle mi? Yani açıkcası sen yanmayacaksın ama imzalayanlar yanacaklar öyle mi? Bu memlekette sizden akıllısı yok öyle mi? Hiç boşuna uğraşmayın eninde sonuda Çanlıya yolunuz düşecek. Uşak Belediyesinin hortumlanmasına göz yumdunuz, Uşak Belediyesini UTAŞ Üzerinden birilerine peşkeş çektiniz, Fettahoğlu ve gizli ortaklarına peşkeş çektiniz. Peki neden yaptınız babanızın hayırına mı? Fettahoğlu ile menfaat ilişkiniz nedir. Fettahoğlu ile kimler gizli ortak? Neden kaçak şantiye halen çalışıyor. Neden Belediyenin UTAŞ'ın Asfalt şantiyesi çalışmıyor. Yaptığınız her yanlışın çaldırdığınız her kuruşun hesabını zamanı geldiğinde vereceksiniz. Sizi o çok sevdiğiniz Başsavcınız da kurtaramayacak. Çeteniz ile birlikte yolunuz çanlıya düşecek er yada geç. Bizim kafamıza silah dayayan çete elemanlarını el üstünde tutuyorsunuz. Adamlar doğru düzgün çalışmıyor bile. Avukatlarını siz tuzuutunuz, masraflarını siz karşıladınız. Kime ne aldınız ben biliyorum. Savcılar ağırdan aldı delilleri yok ettiniz, yok ettirdiniz. Tuzak emrini de sizler verdiniz. Ama sizin ,için sorun yok. Makam Sizde, Para sizde güç siz de öyle mi?  MHP İl Başkanını Fettahoğlundan maaşa bağlattınız, Basının %90 ını maaşa bağladınız, TV ler kurdunuız Tvler kiraladınız, Bunlarda yetmedi İstanbuldan troller getirttiniz. Ama ne yapsanız boş. Uşaklı sizi gönlünden sildi. Uşaklı sizi bir kaşık suda boğacak halde. 
Uşak Belediyesinin bütün malllarını Fettahoğluna peikeş çekmeye devam ediyorsunuz. Siz de hiç Allah korkusu yok mu sizde hiç vicdan yok mu? Bu halkın yüzüne nasıl bakacaksınız hiç düşündünüz mü? ama sizin tekd üşünceniz rant çarkları. Tek düşünceniz Fettahoğlu üzerinden, UTAŞ üzerinden Uşak Belediyesini hortumlama hesapları. Bakın günlerdir diyorum ki Uşak Belediyesini hortumluyorlar hortumlatıyorsunuz diyorum tek şikayet yok? Artık Göstere göstere hortumlamalar devam ediyor. 

60 TIR HURDA ÇALINIYOR FAİLİ MEÇHUL YAPILMAYA ÇALIŞILIYOR

Uşak Belediyesinin bizim bildiğimiz 60 Tır hurdası çalınıp satılıyor, çalınıp satılırken tarafımızdan resimlenip savcılığa veriliyor ama faili meçhul yapılmaya çalışılıyor. Çalan belli satan belli alan belli taşıyan belli ama nedense faili meçhul oluyor. Hurdalar da kime zimmetli biliyormusunuz Nurullah Cahan'ın kayınbiladeri Yavuz Böce'ye.  YOLSUZLUKLARA KAÇAK YAPIYA GÖZ YUMANLAR ÖDÜLLENDİRİLİYOR, DÜRÜST İNSANLAR CEZALANDIRILIYOR

Aylardır kaçak yapılan Fettahoğlu'nun Asfalt şantiyesine göz yuman, mühürlemeyen ama küçük esnafa terör estiren Zabıta Müdürü Başkan yardımcısı oluyor, Yine imardan sorumlu Başkan yardımcısı Hüseyin ufuk Uğur Müfettiş soruşturmlarından sıkılıp Başdanışman oluyor.  Bu memlekette Vali Yok mu? Bu memlekette İl Başkanları yok mu? Bu memlekette Milletvekilleri yok mu? Bu memlekette Emniyet Müdürü yok mu? Bu memlekette Başsavcı yok mu? Bu memlekette KOM yok mu?  BU TALANA BU YOLSUZLUKLARA BU HIRSIZLIKLARA BİR DUR DİYECEK KİMSE YOK MU? 


Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.