Uşak TV

BETONDA BÜYÜK OYUN, MODERN'E VERİLMEYEN RUHSAT FETTAHOĞLUNA VERİLDİ

Hit haberler

Uşak Belediyesi ve UTAŞ'ta skandal üstüne skandallar yaşanmaya devam ediyor. Aylardır Modern Beton'a verilmeyen ruhsat Selçuklu betona anında verildi.

 Belediye Başkanı Nurullah Cahan göreve geldikten sonra birden bir yıldızı paralayan ve betondan, tadilata ve Wash Betona kadar bir çok işte kilit adam olan Mustafa Gündüz sahibi olduğu UŞAK BETON’u yine Nurullah Cahan döneminde yıldızı parlayan başka bir isim Fettah Erdoğan’a devir etti. Uşak Beton’un tüm makine ve ekipmanları ile UTAŞ Beton bayiliği Fettah Erdoğan’a geçti. Fettah Erdoğan ise yeni Selçuklu Beton adlı bir firma kurdu. UTAŞ’ın betonunu satacak olan Fettah Erdoğan aynı zamanda Uşak belediyesinin Ruhsat vermediği Modern Beton tesislerini kiraladı ve orada da beton üretmek için çalışmaya başladı. Bu arada ese merak edilen konu ise Modern Beton’un aylardır ruhsat alamadığı tesise Fettah Erdoğan’ın nasıl bir günde ruhsat aldığı.

Ferhat Erdoğan ile Ali Rıza Çümen in günlerdir yakınlaştığı biliniyordu. Öyle ki UTAŞ’ın almadığı ihaleleri pazarlık usulü ile Fettah Erdoğan alıyordu. 3.5 4 Milyon TL lik işler pazarlık usulü ile Fettah Erdoğan’a verildi ve adete para pompalandı.

MODERN BETON’UN ÜRETİMİ DURDURLMUIŞ TESİS MÜHÜRLENMİŞLTİ.

Modern Beton tesisleri Ruhsat istemesine rağmen ruhsat verilmemiş, ve bunun nedeni de belirtilmeden adeta baskın yapılır gibi tesisler mühürlenmişti. Aylardır Modern beton uğraşmasına rağmen bir türlü ruhsat alamazken Fettah Erdoğan Kiraladıktan sonra bir gün içinde beton ruhsatını aldı. İddialara göre Mustafa Gündüz’ün yerine Fettah Erdoğan havuzun yeni patronu oldu. Mustafa Gündüzün isminin iyice ayyuka çıkması nedeniyle devir işlemleri yapıldı. Bu nedenle belediye aylardır ve Modern Beton’a vermediği ruhsatı Selçuklu Beton’a bir günde verdi.

 

FETTAH ERDOĞAN KİMDİR?

Fettah Erdoğan Daha önce USAŞ’ta 5-6 yıl kadar çalıştığı biliniyor. İnşaat mühendisi ve 2012 yılında kendi firmasını kurmuş. Denizli de birkaç iş yaptıktan sonra yolu Ali Rıza Çümen ile kesişen Fettah Erdoğan da Mustafa Gündüz gibi hemen yıldızı paralamaya başladı. İnşaat sektörü ile uğraşanlar Fettah Erdoğan’ın bir anda milyonlarca liralık makine ve ekipman alacak güce sahip olmadığını ver arkasında gizli ortakların yer aldığı hatta Mustafa Gündüz’ün de çarkın içinde olmaya devem ettiğini iddia ediyorlar.

Bakalım Fettah Erdoğan’a da Uşak Belediyesi ve UTAŞ tan ne işler verilecek hep birlikte göreceğiz.








Yorumlar (2)

sevdam uşak 7 Yıl Önce

yandaş ve yalakaysan her şey serbest, daha yeni mi anlıyorsun.. muhalefetin bu ülkede yaşam hakkı yok..

Nadir 7 Yıl Önce

Gün gelir devran döner. Bak reza zarrapta ebru gündeşe uçak alıyordu. Noldu şimdi.

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.