Uşak TV

BELEDİYE BAŞKANI NURULLAH CAHAN GİZLİ ORTAĞI OLDUĞU KAÇAK ASFALT ŞANTİYESİNİN İMARDAN GEÇMESİ İÇİN KIVRANIYOR?

Hit haberler

Uşak Belediyesi ve UTAŞ'ın ın araç gereçleri ile yapılan Fettahoğlu ve gizli ortaklarının Asfalta şantiyesini meclisten geçirmek isteyen Nurullah Cahanı Zor günler bekliyor.

Ey Nurullah Cahan, duyduk ki, kıvranıyormuşsun. Kaçak asfalt şantiyenizi ruhsatlandırmak için! Bütün sevimliliğini takınmış meclis üyelerine yalvar yakar oluyor, ağlama makamında onlardan himmet bekliyormuşsun. Şayet orası sade bir vatandaşın olsaydı çoktan mühürlemiştin. Ama mal sizin olunca yasaları çiğniyor ve mühürlemiyorsun.Canın yanıyor biliyorum. 
Bu gizli ortağı olduğunuz Fettaoğlu’nun kaçak asfalt şantiyesinin ruhsat meselesini Aralık ayı Uşak Belediye Meclise taşıma gayretlerinden haberdarım.
Bilesin ki ilgili tüm mercilere bu konudaki şikâyetler yapıldı. Bir tarlaya milyonlarca liralık yatırım yapma ve işletme cehaletinin sizin gibi bir avukatın belediye başkanlığı döneminde gerçekleşmesi Uşak ilinin ve halkının talihsizliğini göstermektedir. Bu iş tam bir cahil cesaretidir. Cahil cesaretinin çıktığı yol ise adliye ve cezaevidir. Belediye meclisinde buna onay verecek sayıda cahil üye bulamayacaksın! Bu saaten sonra sana destek verecekler olsa olsa dağa gazeteci kaldırıp darp ve gasp yaptırdığın adamların içinden çıkar. Onların da mecliste oy hakkı yok. Vah vah çok yazık! 
AK Parti İl Başkanını tekrar bir ziyaret et. Çok sanmam ama o size belki bu konuda yardımcı olabilir. Ama kesin yardımcı olacak bir kişi tanıyorum. Fettahoğlu’nun maaşa bağladığı MHP İl Başkanı Muhterem KURUÇAY. Onun yardımıyla mesafe alman ihtimali var diyeceğim ama ordan da fayda yok sana. Çünki MHP li eBeled,iye Meclis üyeleri onurlu davranıp red oyu verecekler. Onlar Fettahoğlundan maaşlı değiller il başkanları Muhterem Kuruçay gibi!
Bugünlere geleceğini söylemiştik Sayın CAHAN. Çıktığınız yol çıkmaz sokak bilesiniz. Bence cezaevi arkadaşlarını meclis üyelerinden değil gasp ve darp yaptırdığın dostların arasından ara. Meclis üyelerinin başını belaya sokma. Herkes başına yağan karı kendi eritecek. Benden söylemesi! 

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.