Uşak TV

BAŞKAN ERDOĞAN’A 10 PUANLIK 10 SORU

Hit haberler

BAŞKAN ERDOĞAN’A 10 PUANLIK 10 SORU

Dürüstlük Abidesi Belediye Başkanı Ali ERDOĞAN’a SORUYORUZ.

1- Sayın ALİ ERDOĞAN Atatürk Kültür Merkezi’nin Sorumlusu Utku DEMİRÖZ, Sosyal ve Kültürel İşlerden Sorumlu Olan Utku DEMİRÖZ, UMEK Projelerinden sorumlu olan yine utku DEMİRÖZ. Basın Ve halkla İlişkiler Müdürü Tülin PEKER, EGEM TV’nin dolayısı ile Utku DEMİRÖZ’ün eski elamanı, İnsan Kaynakları Müdürü Ahmet Katrancı da Egem Tv’nin eski bir çalışanı ve Ortağı, Kültür müdürlüğünü yapan firmalar ise EGEM TV ortağı ve çalışanı Fevzi Tokat adına kurulmuş olan Bimaks ve İletişim firmaları ile yine egem tv çalışanı olan Ekrem ÇOHADAR adına kurulmuş olan REKSAN firmalarından yapılıyor bu konuda bizzat sizin bilginizin olduğu ve seçim zamanı kullandığınız EGEM TV’ye diyet borcu ödediğiniz konuşuluyor Bu konuda ne diyorsunuz?

2- Belediye Meclis ve Encümen Üyeniz olan Kültür ve Sosyal İşler Başkanınız, EGEM TV Yönetim Kurulu Başkanı Utku DEMİRÖZ ve eşi Soner DEMİRÖZ’e dolaylı yıllardan ne kadar ödeme yaptınız? 48 Bin TL lik ödenen faturaların dışında bir çok faturanın ödenmesi için çaba sarf ettiğiniz doğrumu?

3- Seçim zamanı şeffaf olacağınız sözünü vermiştiniz ama şeffaflıktan eser yok, Basının yarısına haber veriliyor yarısına haber verilmiyor, Meclis Üyeniz Utku DEMİRÖZ’e belediyeden özel servisler yapılıyor bu konuda ne düşünüyorsunuz?

4- UTAŞ genel Müdürü Uğur BEKAR’ın ayrılma nedeni EGEM TV firmalarının kestiği 5 Bin liralık faturayı ödememesi olduğu söyleniyor bu doğru mu?

5- Çöp ihalesini alan firma sahipleri ile ihaleden önce Hazım Sesli’nin de bulunduğu özel bir görüşme yaptınız mı? Bir görüşme yaptıysanız bu görüşmede neler konuşuldu? Çöp ihalesini alan firmanın sahipleri aynı zamanda Hazım SESLİ’nin TÜGİK konfederasyonuna bağlı Malatya Genç İşadamları Derneğinin Başkanı mı? Bu firmanın Uşak’ta çöp ihalesine girmesine vesile olan hazım SESLİ mi?

6- İhaleye alan firma yerine getirmesi gereken yükümlülükleri tam olarak yerine getirmemesine rağmen işe başladı araçların bir çoğunun eksik olduğu iddiaları var bu konuda ne diyorsunuz?

7- 56 Bin Avro civarında kendinize araç aldınız güle güle binin ancak bu aracında eski aracınız gibi Plakası 35, Uşaklılar “Benim ilimin Plakasını taşımayan başkan benim başkanım olamaz diyor” bu konuda ne düşünüyorsunuz? Plakanızı 64 Yapmayı düşünür müsünüz? 35 Olmasının özel bir nedeni var mı?

8- Belediye Başkan Yardımcınız Muhammet GÜR’ün Çatılarda 10 Tuğlaya izin veren meclis kararına dava açılması için oda yönetiminde imza attığını biliyor musunuz?

9- Uşak Belediyesine gelen vatandaşlar sizinle görüşememekten şikayetci seçim öncesi verdiğiniz şeffaflık vaadleri ne oldu. Doğrudan alımları da internet ortamından yayınlamayı düşünür müsünüz?

10- Çöp ihalesini alan firmaya Ülkücü camiayı susturalım diyerek işçi listesinin MHP Merkez ilçe Başkanlığı tarafından verildiği doğrumu? Konya’dan getirilen Utku ve Soner DEMİRÖZ’ün yeğenleri müdür yapılırken Ülkücü gençleri çöpe layık gördüğünüz düşünülüyor ve bu konuda tepkiler var buna ne diyorsunuz?

11- İsminizin başına hep Mimar Ünvanını ekşiyorsunuz, ama sizden başka hiç bir belediye başkanı ünvanını eklemiyor. Bazıları sizin Reklam yaptığınızı Mimar ünvanını kullanarak insanlara mesaj verdiğinizi düşünüyor bu konuda ne düşünüyorsunuz? Ünvanınızı belirtirken hep "Mimar Ali Erdoğan Uşak Belediye Başkanı" şeklinde kullanıyorsunuz acaba neden?





Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.