Uşak TV

AYIP EDİYORSUNUZ ALİ BEY; ÖLÜLERİN ARKASINDAN KONUŞULMAZ !

Hit haberler

AYIP EDİYORSUNUZ ALİ BEY; ÖLÜLERİN ARKASINDAN KONUŞULMAZ !

Evet ölülerin arkasından konuşulmaz Ali Bey! Ayrıca da biz bunu yemeyiz! Diyeceksiniz ki kim bu Ali Bey. Bu ali Bey Uşak Üniversitesi İdari Mali işler Daire başkanı Ali Ercan. 03.09.2009 tarihinde ÜNİVERSİTEDE DİJİTAL İBRAHİM RÜZGARI-REKTÖR ŞİŞMAN’IN ÜNİVERSİTESİ’NDEN PİS KUKULAR GELİYOR başlığıyla bir yazı yayınladık. //www.usak.tv/haber.asp?xid=1530 Bu yazıda sormuştuk; Sayın rektör; Afyonlu Dijital İbrahim kimdir? Üniversite bütün alışverişlerini niçin bu şirketten yapıyor? Bu şirketle Anlaşmalarınız yazılı mı? Yazılı ise Dijital İbrahim’in temsil ettiği şirketten ne kadar mal aldınız ne kadar hibe aldınız? Üniversiteye hibe yapılan malları niçin hemen demirbaşa kayıt ettirmiyorsunuz? Hibe mallar niye ortalıkta sahipsiz dolaşıyor?

 

Evet aldığımız istihbarata göre üniversiteye giren hibe mallar üzerinden de bir soygun yapılıyordu. İki yıl boyunca Dijital İbrahim üniversiteye Afyon’dan mal vermişti. Hem de her çeşit mal. Elinde kalmış bilgisayar monitörlerini bile üniversiteye kakalamıştı! Yazdığımız yazıyı rektör pek üzerine alınmadı. Ben imza atmıyorum, İdari Mali İşler Daire başkanım başına yağan karı eritsin dedi galiba! Rektör beyin sıkıştığında; aşağıdakiler yaptıysa benim suçum ne gibi bir tavra sahip olduğu hep söylenir.

Bu haberimizden sonra üniversitenin içi karıştı. Özellikle haberimize Daire Başkanı Ali Ercan Bey büyük bir hassasiyet gösterdi ve ortalıkta dolaşan sayısız hibe malı demirbaşa geçirme faaliyetine başladı. Tabii bu işler sonradan olunca zor oluyor, sıkıntı oluyor. Duyduk ki; Ali Bey, diğer memurlara karşı sıkıştığında suçu genç yaşta kaybettiğimiz memurunun üstüne atıyormuş. Hangi aksaklık ve eksiklik ortaya çıksa N. Ç. yapmamış oluyormuş?

 

Ayıp oluyor Ali bey ayıp, ayrıca da yavaş gel! Rahmetliye hürmetsizlik etme. Biz o işlerde kimlerin parmağının olduğunu çok iyi biliyoruz. Yıllardır Dijital İbrahim’den önce malı alıp sonra teklif mektuplarını dosya’ya koyuyorsunuz. Malı önceden almasanız da fark etmiyor zaten, çünkü bütün teklif mektupları Dijital İbo’dan! . Bu kadar usulsüzlüğü yaptıktan sonra hibe malların kaydıyla ilgili sorunların rahmetliden kaynaklandığını mı söylüyorsunuz. Yemezler! Biz Dijital İbrahim’in kimlerin odasında konakladığını biliyoruz. Kimleri tatile gönderdiğini biliyoruz. Kimlere hediye dağıttığını da biliyoruz. Küçükten sormaya başlayalım mesala, size HP cep telefonu hediye etti mi? Sizden başka kimlere hediye etti?

Soru sordurmayın bize.

Siz isteseydiniz, hibe malları günü gününe demirbaşa kaydettirirdiniz? Malların kayıtsız kuyutsuz ortada dolaşmasının ne anlama geldiğini biz biliyoruz. Siz siz olun ölünüzün üzerine suç atıp, yırtmaya kalkmayın, ölünüze, ölümüze hürmetsizlik etmeyin. Ölüler konuşamaz rahatlığını yaşıyorsanız, bilin ki; çok yanlış yapıyorsunuz. Ölüler konuşamasa da www.usak.tv konuşur. Açtırmayın kutuyu söyletmeyin kötüyü.. Kimseye suç atmadan yavaş yavaş eksikliklerinizi giderin. Konuşturmayın bizi! Bakın biz sizi yazmıyorduk. Ölümüze hürmetsizlik ettiniz yazdık. Demek ki; ölüler konuşuyor. Konuşan değil konuşturana bak!

 

 

 

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.