Uşak TV

AK PARTİLİ BELEDİYE MECLİS ÜYESİ KAÇAK PLAZA KATI ÇIKIYOR!

Hit haberler

 Akın Demir İşadamı AK Parti Belediye Meclis üyesi. Serhat Eren AK Parti eski belediye meclis üyesi ve aynı zmanda imar komisyonunda da yer aldı. Yani her ikiside kanunları imar kanunlarını iyi bilen isimler. Serhat Eren UTAŞ Başkanı Ali Rıza Çümen'in saldırısına uğramıştı ve belediye ile arası bozuktu. Ancak iş ranta dönünde kavgalar küslükler unutuluyor. ü
Şehrin göbeğinde Demireren Plaza bu iki AK Partili tarafından yapıldı. Plaza bitti oturumlar alındı. Ancak bu günlerde Demireren plaza da hummalı bir çalışma var. İddialara göre çatı indirildi ve alel acele bir kat daha çıkılıyor. Ruhsat var mı? dersiniz. Sizce varmıdır. Bizce de yoktur. Zaten ruhsatlı yapılabilecek olsa önceden yapılırdı herhalde. 
işin ilginç yanı ise AK Partililerin yaptığı kaçak katlara belediye yönetimin ses çıkarmaması, Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğün sessiz klaması, Olağanüstü Hal Valisi Ahmet Okur'un ses çıkarmaması, Haberlerimizi yakındna takip eden Cumhuriyet Savcılığının da bu haberleri suç duyurusu kabul etmemesi. Demekki imar kanunları sadece vatandaşa geçerli AK PArtililere geçerli değil. 






Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.