Uşak TV

UŞAKLILAR VAKFINDAN KAHVALTI

Gurbetteki Uşaklılar

UŞAKLILAR VAKFINDAN KAHVALTI

Uşaklılar Vakfı’nın kış sezonu boyunca her ay düzenlediği kahvaltılı toplantılar yeniden başladı.

 

Yaz mevsimi nedeniyle birkaç aylığına ara verilen Uşaklılar Vakfı’nın üye ve hemşerileri için tertiplediği Kasım ayı kahvaltılı toplantısı 08 Kasım 2009 Pazar günü Büyükçekmece’deki Albatros Restoran’da yapıldı.

 

İstanbul Avrupa yakasında yaşayan Uşaklıların yoğun olarak bulunduğu kahvaltıda 150 kişi bulunmaktaydı. Kahvaltıya katılanlar arasında vakıf eski başkanı Erol Özer ile Prof. Dr. Halit Demir göze çarpanlar arasındaydı.

 

Kahvaltı sırasında bir konuşma yapan vakıf başkanı Cahit Karahan; yeni dönem vakıf çalışmaları ve Mola Otel konusunda bilgilendirmede bulundu.

 

Yaz sezonunu Uşak’ta geçiren ve bir gün önce İstanbul’a gelerek kahvaltıya katılan emekli öğretmen Zeki Şah, Uşak’taki gelişmeler konusunda açıklamalarda bulunarak yanında getirdiği Uşak yerel gazetelerini dağıtarak hemşerilerimizi bilgilendirdi.

Öğle saatlerine kadar devam eden kahvaltılı toplantıda hemşerilerimiz guruplar halinde toplanarak uzun süre sohbet ettiler.

 

NOT: Aralık ayı kahvaltılı toplantısı 11 Aralık 2009 Pazar günü İ.B.B. Topkapı Kültür Parkı’nda yapılacaktır. Kahvaltı sonrası ise Türk Evleri ve Panoramik Müze gezisi yapılacaktır.

 

Haber ve Foto: Mehmet Çolak













Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.