Uşak TV

UŞAKLILAR VAKFI’NDA KONFERANS

Gurbetteki Uşaklılar

UŞAKLILAR VAKFI’NDA KONFERANS

Uşaklılar Vakfı mütevelli heyet üyesi emekli öğretmen Şerafettin Polat tarafından Uşaklılar Vakfı’nın Fındıkzade semtinde bulunan merkezinde 06.12.2011 Salı gecesi “Din ve Evrim Teorisi” konulu bir konferans düzenlendi.

Konferans öncesi katılımcılara tarhana çorbası, keşkek, turşu ve tatlıdan oluşan bir menü ve çay ikram edildi. Samimi bir havada geçen yemekte yöresel yemekler yiyen davetliler burada bulunmaktan memnun olduğunu ifade ettiler.

Yemek sonrası saat 20.00 da başlayan ve bir saat süren konferans süresince Şerafettin Polat tarafından Din ve Evrim teorisi konusu anlatıldı. Konuşmanın ardından katılımcılar tarafından konuşmacıya çeşitli sorular sorularak konu hakkında fikir teatisi yapıldı.

Konferansın ardından konuşmacı Şerafettin Polat’a Uşaklılar Vakfı üyesi Zeki Şah bir rozet, Ömür Gökçen tarafından bir demet çiçek verilmek suretiyle teşekkür edildi.

60 katılımcının hazır bulunduğu konferansa Egebir başkanı H.Reşit Öz, Karahallılar Vakfı üyeleri,Muğlalılar derneği başkan yardımcısı Abdullah Kırbaş, Aydın Vakfı’nı temsilen Memnune Fidan ve Yazıtepeliler derneğini temsilen Hüseyin Demir’de katılmak suretiyle destek verdiler.

Haber Ve Foto: Mehmet Çolak

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.