Uşak TV

UŞAKLILAR VAKFI KASIM AYI KAHVALTILI TOPLANTISI YAPILDI

Gurbetteki Uşaklılar

UŞAKLILAR VAKFI KASIM AYI KAHVALTILI TOPLANTISI YAPILDI

Uşaklılar Vakfı’nın Kasım ayı aylık kahvaltılı toplantısı 20.11.2011 tarihinde Başakşehir 1.Etapta bulunan Babalu Aktif Eğlence Parkı’nda yapıldı.

Vakıf başkanı Kamil Çelik’in baldızına ait olan Babalu adlı işletmede yapılan kahvaltılı toplantıya 50 hemşehrimiz katıldı. Kahvaltıya büyük ölçüde sponsorluk yapan işletme sahibi bir jest daha yaparak davetlilere Uşak’tan getirilen özel tarhanadan yapılan çorba ikram etti.

Kahvaltı sonrasında bir konuşma yapan vakıf başkanı Kamil Çelik bu yıl yapılacak vakıf faaliyetleri ve öğrenci bursları hakkında bilgilendirmede bulundu.

Konuşmanın ardından Uşaklılar Vakfı’na burs desteği veren hemşehrilerimiz; Uğur Uzpeder, Akif Cankeleş, Cahit Karahan,Nafiz Çavdar ve ortağı Selçuk Yıldız ile Atike ve Mehmet Yener çiftine yönetim kurulu üyesi mimar Rahmi Ekiz tarafından birer teşekkür belgesi verildi. Rahmi Ekiz’in teşekkür belgesiyse yönetim kurulu üyesi Selahattin Özkır tarafından takdim edildi.

Sabah saatlerinde başlayıp öğle saatlerinde sona eren kahvaltıya katılan hemşehrilerimiz uzun süre sohbet ederek keyifli bir hafta sonu geçirdiler.

Haber Foto: Mehmet Çolak

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.